Makaleler
2
Yer
Denizli
Instagram'da görüyorum. Grafikleri ve oynanışı hoşuma gitti. Değer mi? Ben mart ayında indirimlerde alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Game Pass ile oynamak daha mantıklı. Oyun iyice trend kaybetmeye başladı zaten ilk başlarda ben de oynuyordum ama bir süreden sonra sıktı geçti. Çok büyük ihtimalle Ekim Kasım gibi zaten yeni oyunu çıkacak o yüzden birkaç aylığına almaya değmez.

Bence değmez. Hikaye modu desen 6-8 saat arası bitiyor ve kalitesi eskisi gibi değil. Online desen, zaten her sene yeni Call of Duty çıktığından birkaç sene içinde oynayan bulamazsın.

Call of Duty launcher'ın berbatlığını söylemeyi de unuttum.

Son düzenleme:
Merhaba team Dead match ya da zombie moduna girmeyecekseniz gereksiz. Şu anda alınmaz zaten indirimi bitti.
Singleplayer ve multiplayer oynanılacak.
Game Pass ile oynamak daha mantıklı. Oyun iyice trend kaybetmeye başladı zaten ilk başlarda ben de oynuyordum ama bir süreden sonra sıktı geçti. Çok büyük ihtimalle Ekim Kasım gibi zaten yeni oyunu çıkacak o yüzden birkaç aylığına almaya değmez.
Tek bir oyun için değmez.

Hikaye içinse hayır ama online içinse alınabilir. Ben de online oynamak istiyorum. Online olarakta hiç bir zaman eskimez MW2019 halen oynanıyor mesela.