Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
5
Yer
Winterfell
1721909085233.webp

FSR 3 açtım diye mi oluyor XMP yüzünden mi oluyor anlamadım. Tek bildiğim bir kere düzgün online CoD oynayamadım, sorunun çözümünü bilen var mı?

Kod:
DirectX encountered an unrecoverable error

To contact customer service support, go to https://support.activision.com/modern-warfare-iii

Error Code: 0x887A0005 (0x887A0007) (6070) D
Signature: 5EEE67D6-2AB3D6C0-B39E2762-E17692D4
Executable: game_msstore_ship.exe

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazilari Windows'u guncelliyor ve cozuluyor bazilari oyunu silip yukluyor cozuluyor, dedigim gibi cok problemli yazilimlari var. Her turlu yolu soyleyip cozmesini saglamaktan baska yapabilecegimiz bir şey yok. İzledigim yayincilarin hicbiri bu sorunu yasamadi 1 kisinin bu sorunu yasadigini gordum onun sisteminde 3060 vardi, sorunun diger cozumlerinde tamami ekran kartini dogru sekilde ayarlayabilmek ve performansi arttirmak icin cozunurlugu ve ayarlari kismakla oluyordu. Sorun yuksek ihtimal ekran kartinin oyunu yeterli sekilde besleyememesi, cozumlerin cogu da buna yonelik zaten.

Yeterli VRAM'i saglayamiyor kartin. Texture filter anisotropic ayarini da Low'a al, texture Res'i de Low'a al bunlar cok fazla VRAM kullanmasini sagliyor kisarsan belki problem olmaz. Alt taraflarda shader quality de olmasi lazim, onu da Low'a al. VRAM'den dolayi patlama ihtimalin yuksek :D sonra oyuna girmeyi dene.

En son sileceğim o olacak iyice Japon şeyine döndü zaten 😃

En son sileceğim o olacak iyice Japon şeyine döndü zaten 😃

O ekran kartiyla CoD'u normal ayarlarda oynamaya calismak cesaret isi. 4000 serisi kartin yoksa hiç o islere girme :D dedigim gibi cok kotu sistemleri var. Bu ayarlarda cokmuyorsa cozunurlugu %95'lere %90'lara cekebiliriz sorunun grafik ayarlarindan oldugunu anlarsak tabii :D

O ekran kartiyla CoD'u normal ayarlarda oynamaya calismak cesaret isi. 4000 serisi kartin yoksa hiç o islere girme :D dedigim gibi cok kotu sistemleri var. Bu ayarlarda cokmuyorsa cozunurlugu %95'lere %90'lara cekebiliriz sorunun grafik ayarlarindan oldugunu anlarsak tabii :D
Bence oyun sorunda, oynayabiliyorum çünkü rahatça ama yapacak bir şey yok.

Bence oyun sorunda, oynayabiliyorum çünkü rahatça ama yapacak bir şey yok.

2-3 Mac at. Oyunu oynamak degil şu an amac, bakalim bir problem yasayacak misin.
Eger hata cozulurse belki Memory Scale'i artirip ustune grafikleri de kademe kademe artirabilirsin. hata verdigi noktada bir onceki ayarlara gecebilirsin.

Cozuldu diyebiliriz o zaman. Cozunurlugu arttirip VRAM'i yukselt en azindan oynanacak bir goruntu olsun.

Galiba şeyden olmuş ben view kısmı ile oynamıştım şimdi render re kısmını deniyorum 100 iken çöküyor.

VRAM'ı 70'ten 80'e alınca çöktü, 70'te bırakın VRAM'ı aşsam sorun olur mu?

Son düzenleme:
Galiba şeyden olmuş ben view kısmı ile oynamıştım şimdi render re kısmını deniyorum 100 iken çöküyor.

VRAM'ı 70'ten 80'e alınca çöktü, 70'te bırakın VRAM'ı aşsam sorun olur mu?

Fazla VRAM vermek de cokertir az VRAM de dedigim gibi deneyerek en iyi ayari kendiniz bulabilirsiniz. Cozunurluk kismini 100 yapmayin 95 falan yapin veya 90 ha bir de diger grafik ayarlarini da Low'a alin. Vey Low varsa Very lowa da alabilirsin, sadece Draw distance varsa onu long yap kalan her seyi short veya Low yap.