Kısaca özgürlük.
Detaylar
Kim cevapladı?Windows aşırı "dumbed-down" kaldığı için kullanması daha zevkli oluyor meraklısına.
Faust özgün dilinde mi?Fan sesi, paket kurulum rahatlığı, oyun performansı (evet oyun performansı artışı), genel olarak her şeyi özelleştirebilme imkanı.
Eki Görüntüle 51375
Yok ya Türkçesi, Almanca yok bende
- Makaleler
- 24
Ben aliskanligimdan kullaniyorum. Windows'ta productive olamiyorum, cok dikkatimi bozuyor.
Qnix
Üstün
- Makaleler
- 4
Bloat yok, program desteği yeterince iyi, öğrenmesi eğlenceli, çok fazla seçeneğinin olması ve bu seçeneklerin (dağıtımların) sana sunduğu spesifik özellikler, topluluklar tarafından yürütülmesi, özgür yazılım. Daha ne olsun 
Luna1057
Yetkin
Bence de özelleştirme imkanı çok iyi çok geniş bir çerçeve sunmuş kullanıcıya. Sanal makine de bir bakmam lazım diye düşünüyorum ve logolar gözüme biraz daha iyi geldi köşeli tasarımlar vs. çok fazla yok ve görev çubuğu daha modern duruyor bana göre.Fan sesi, paket kurulum rahatlığı, oyun performansı (evet oyun performansı artışı), genel olarak her şeyi özelleştirebilme imkanı.
Eki Görüntüle 51375
Bloatware olmaması, düşük kaynak tüketimi benim tercih etmemdeki nedenlerden bazıları.