3 gün önce aldığım Samsung A36 çok ısınıyor. Instagram'da 5 dakika takılıyorum ve cayır cayır yanıyor. Ağır oyun oynasam normal bu kadar ısınması derim. Ama günlük uygulamalarda bile 5 dakika geçmeden yanmaya başlıyor. 5 yıllık eski telefon bile Instagram'da bu kadar ısınmıyor. Normal mi yoksa garantiye falan yollamalı mıyım?
Detaylar
Kim cevapladı?Bir sıkıntı olabilir. İade şansınız var mı? Nereden aldınız?3 gün önce aldığım Samsung A36 çok ısınıyor. Instagram'da 5 dakika takılıyorum ve cayır cayır yanıyor. Ağır oyun oynasam normal bu kadar ısınması derim. Ama günlük uygulamalarda bile 5 dakika geçmeden yanmaya başlıyor. 5 yıllık eski telefon bile Instagram'da bu kadar ısınmıyor. Normal mi yoksa garantiye falan yollamalı mıyım?
seeraddar
Yetkin
Bir sıkıntı olabilir. İade şansınız var mı? Nereden aldınız?
Teknosa mağazasından aldım iade şansım yok gibi mağazadan aldığım için.
60 derece oluyor benim, genelde 55 oyunlarda. Samsung servise gönder dedi üşeniyorum göndermeye. Sıcaklık değerlerin ne? Discord'da mesajlaşırken sıcaklık fotodaki gibi.
Gönder hocam bir baksınlar 60 derece çok sıcak.
Teknosa mağazasından aldım iade şansım yok gibi mağazadan aldığım için.
Mağazadan alınınca evet iade olmuyor servise yollarlar.
Genel bir durum bence benim A36'da ısınıyor. Sorunlu olduğunu düşünüyorsanız iade edin.
5 dakika da bu kadar ısınması normal gelmedi hocam oyun bile oynamıyorum servise yollayacağım.
5 dakika da bu kadar ısınması normal gelmedi hocam oyun bile oynamıyorum servise yollayacağım.
Evet hocam 10 dk banka uygulamasında işim olunca bile ısınıyor. Ben fazla kullanmadığım için servise göndermeyi tercih etmedim ama gerçekten bir sıkıntı var. İade etmeyi deneyin olmazsa servise gönderin.
Evet hocam 10 dk banka uygulamasında işim olunca bile ısınıyor. Ben fazla kullanmadığım için servise göndermeyi tercih etmedim ama gerçekten bir sıkıntı var. İade etmeyi deneyin olmazsa servise gönderin.
Öyle yapacağım o kadar para veriyoruz bunları hak etmiyoruz kimseye de önermiyorum bu modeli.