Çok sevilen ama beğenemediğiniz oyunlar nelerdir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2697
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 64
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    oyunlar
Control, Alan Wake, Horizon Zero Dawn, RDR 2, Witcher 3, GTA 4, Days Gone, Death Stranding
(Hepsini oynadım hatta 2 tanesini bitirdim ancak sevmedim. Başladığım için bitirdim.)

Bence grafikleri de çok iyi değil. RTX ile beraber mükemmel oluyor ama, asla lafım yok. Optimizasyonu da iyidir.

Bence grafikleri de çok iyi değil. RTX ile beraber mükemmel oluyor ama, asla lafım yok. Optimizasyonu da iyidir.
Oyun zaten başlı başına bir RTX reklamı gibi. Eğer RTX'i kapatırsanız cam efektleri bile kayboluyor. Yine de yiğidi öldür, hakkını yeme: Görsel olarak beni etkilemişti. Görsellikten kastığım şey tam olarak grafik değil. Sinematikleri de epey ilginçti diye hatırlıyorum.

Sinematiklerini hatırlamıyorum çok. Tek hatırladığım hikayenin iyi olmamasıydı. Ama harbiden iyi grafiklere sahip oluyordu Ray Tracing'i açınca.

RDR2. Baya bir süre şans verdim ama oyun akmadı. Durağan geçmesi de beni sıktı ve zorlamadım.

Bu kadar sinirlenmene gerek yok. Oynadıysan kusuruma bakma, özür dilemekteyim, lakin sadece cümlesine aynı da. Yıllardır dediğim türde çok insan gördüm, çok fazla hakkı yenilen oyun gördüm. Bu tipleme de özellikle internette çok karşılaşabileceğin türden. Genelleme yapmak mantıklı değil, haklısın, ben de yapmışım gördüğüm üzere. Fakat dediğim gibi insanlara karşı da sakin ve saygılı olmalısın. Forum burası, ve her zaman herkes hata yapabilir, yanlış çıkarım ve ithamlarda bulunabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…