Çok sıkılıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Michael MYERS
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 610
Senin için sıkılıyor. Üniversite garanti değilse yeniden ders çalışmaya başlayabilirsin. Faydalı hissedersin ki buna ihtiyacın var.

Aynı durumu daha önce yaşayan biri olarak söylüyorum, okul açılınca tüm sıkıntın gidiyor. Biraz sabret bence.

Herkes aktif bir hayat sürmek zorunda değil. Okursun, iş hayatına girersin ve hobin neyse ona vakit harcarsın. Hayatta her şeyi fayda sağladığı için mi yapıyoruz? Eğer deseydiniz ki "hayat sadece oyundan ibaret değil, farklı şeyler dene ve farklı alanlarda kendini geliştirmeye çalış." eyvallah derdim.

Emin ol 60 yaşımda torunlar eve gelince elimde PS7 koluyla RDR3 oynarken görecekler. Oyunun yaşı olmaz. 1000 saat ne ki?

Sosyal olursan bu kadar bunalıma girmezsin. Sosyal olmak için örneğin; bisikletin varsa ve seviyorsan, bulunduğun şehirde bisiklet gruplarına katıl. Onların etkinliklerinde bulun. Orada her türlü sosyalleşirsin. Bu tabi bir örnek. Sen sana ne iyi geliyorsa o şeyin gruplarını bul ve onlarla etkinliklere git. Kafandaki sisi at dostum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…