Detaylar
Kim cevapladı?KutadguBilig
Uzman
Tamamiyle Co-op bir oyun mu arıyorsunuz, yoksa Co-op özellikleri olan oyunlar mı?It Takes Two, A Way Out gibi local Co-op yani tek bilgisayardan iki kişi oynayabileceğimiz oyunlar önerir misiniz? Maksimum 30 GB olsun ve yüksek grafikleri olmasına gerek yok. Fiyatı önemli değil.
cemkaraca 42
Üstün
Yani tek bilgisayardan iki kişi oynayabilsin PES, FIFA gibi, öyle arıyorum.Tamamiyle Co-op bir oyun mu arıyorsunuz, yoksa Co-op özellikleri olan oyunlar mı?
KutadguBilig
Uzman
Saint Row 2,3,4 Hem boyut hem sistem olarak aradığınıza uygun oyunlar. Açık dünya oyunları oldukları için çok uzun saatler geçirebilirsiniz.Yani tek bilgisayardan iki kişi oynayabilsin PES, FIFA gibi, öyle arıyorum.
Divinity Original Sin; Daha baştan sona Co-op deneyimine uygun bir şey arıyorsanız ve RPG türüne ilginiz varsa bakabilirsiniz.
Lego oyunları; Daha basit eğlencelik şeyler arıyorsanız bakabilirsiniz.
Portal 2; Ayrı bir Co-op hikaye modu var. Arkadaşla kesinlikle oynanması gereken bir deneyim.
Bu saydıklarımdan umarım kendinize uygun bir şey bulursunuz. Ayrıca bunlar dışında Trine serisini de öneririm. Bulmaca Aksiyon ve platforming mekaniklerini harmanlayan ve Co-op oynamaya da çok müsait bir oyun serisi.
Metehanİpek
Becerikli
Unravel 1 ve unravel 2 olabilir. Boyutları düşük diye biliyorum.
Deniz744 30
Üstün
It Takes Two, A Way Out gibi local Co-op yani tek bilgisayardan iki kişi oynayabileceğimiz oyunlar önerir misiniz? Maksimum 30 GB olsun ve yüksek grafikleri olmasına gerek yok. Fiyatı önemli değil.
Borderlands 2 veya blur.
cemkaraca 42
Üstün
İkisini de oynadık.
Deniz744 30
Üstün
Borderlands 3
Orcs must die 2 ve 3
Ve türünün en iyi split-screen örneklerinden blazing beaks.
İlk 2 oyun split screen mi bilmiyorum fakat blazing beaks kesinlikle denenmesi gereken local coop bir oyun.
cemkaraca 42
Üstün
Hocam dediğiniz tüm oyunları oynadık.Borderlands 3
Orcs must die 2 ve 3
Ve türünün en iyi split-screen örneklerinden blazing beaks.
İlk 2 oyun split screen mi bilmiyorum fakat blazing beaks kesinlikle denenmesi gereken local coop bir oyun.