Son düzenleyen: Moderatör:
Peki hocam diyelim aynı evde, abi-kardeş, Techolay ailesine katılmak istiyor. O zaman nasıl oluyor? Veya atıyorum evime başka bir Techolay üyesi gelse, benimle aynı Wi-Fi üzerinden giriş yapsa ikimiz de patlayacak mıyız?
Böyle bir olay yaşanmıştı.

Böyle bir olay yaşanmıştı.
Aydınlandım, teşekkürler.

Peki hocam diyelim aynı evde, abi-kardeş, Techolay ailesine katılmak istiyor. O zaman nasıl oluyor? Veya atıyorum evime başka bir Techolay üyesi gelse, benimle aynı Wi-Fi üzerinden giriş yapsa ikimiz de patlayacak mıyız?
Hiç sorma, iş yerinden arkadaş merak edip üyelik açtı. Olan bana oldu ceza yemiştim. Bir şekilde onun hesabı kapattırdık. :D

Peki hocam diyelim aynı evde, abi-kardeş, Techolay ailesine katılmak istiyor.
Bizzat bu durumu yaşadım 🙂

Kardeşim sürekli Techolay kullanıyorum diye merak edip kendi bilgisayarından hesap açmıştı, aynı ağa bağlı olduğumuz için hem hesabı reddedilmişti hem de ben uyarı almıştım. Sonra bilet açıp durumu anlatınca hem onun hesabı onaylandı hem de benim uyarım kaldırıldı.

Bizzat bu durumu yaşadım 🙂

Kardeşim sürekli Techolay kullanıyorum diye merak edip kendi bilgisayarından hesap açmıştı, aynı ağa bağlı olduğumuz için hem hesabı reddedilmişti hem de ben uyarı almıştım. Sonra bilet açıp durumu anlatınca hem onun hesabı onaylandı hem de benim uyarım kaldırıldı.
Benim de iş yerindeki arkadaş baktı ben sürekli forumdayım ne var mış burada diye merak edip üyelik açtı. Durduk yere ceza yemiştim, sonradan düzelttiler tabii. ^^