Yeşil sitede yıllar önce yapıp bir güzel oturmuştum aşağı. Bu nasıl fark ediliyor acaba?
Burada yapmayacağım, olduğum yerden memnunum.
Burada yapmayacağım, olduğum yerden memnunum.
Peki hocam diyelim aynı evde, abi-kardeş, Techolay ailesine katılmak istiyor. O zaman nasıl oluyor? Veya atıyorum evime başka bir Techolay üyesi gelse, benimle aynı Wi-Fi üzerinden giriş yapsa ikimiz de patlayacak mıyız?
Böyle bir olay yaşanmıştı.Peki hocam diyelim aynı evde, abi-kardeş, Techolay ailesine katılmak istiyor. O zaman nasıl oluyor? Veya atıyorum evime başka bir Techolay üyesi gelse, benimle aynı Wi-Fi üzerinden giriş yapsa ikimiz de patlayacak mıyız?
Aydınlandım, teşekkürler.Böyle bir olay yaşanmıştı.
Merhabalar herkese iyi akşamlar dilerim.
Kardeşimin Techolay hesabı dün gece yayınladığı ''https://techolay.net/sosyal/konu/asus-rog-pelta-kablosuz-oyuncu-kulakl-g.114130/'' incelemesinden sonra ''çoklu üyelik'' sebebinden askıya alındı. Böyle bir karar neye dayanarak verildi onu da anlamış değiliz muhtemelen moderatör tarafından bir yanlış anlaşılma yaşandı ve buna istinaden askıya aldı. Konu ile ilgili gerekli ticket ve mailleri attık ancak herhangi bir dönüş sağlanmadığı için buradan konu açmak istedik. Neden böyle bir yasaklama yapıldı, gerekçe nedir bunları da öğrenmek...
- ExellionTR
- sosyal techolay techolay sosyal
- Forum: Konu Dışı
Hiç sorma, iş yerinden arkadaş merak edip üyelik açtı. Olan bana oldu ceza yemiştim. Bir şekilde onun hesabı kapattırdık.Peki hocam diyelim aynı evde, abi-kardeş, Techolay ailesine katılmak istiyor. O zaman nasıl oluyor? Veya atıyorum evime başka bir Techolay üyesi gelse, benimle aynı Wi-Fi üzerinden giriş yapsa ikimiz de patlayacak mıyız?
Bizzat bu durumu yaşadımPeki hocam diyelim aynı evde, abi-kardeş, Techolay ailesine katılmak istiyor.
Benim de iş yerindeki arkadaş baktı ben sürekli forumdayım ne var mış burada diye merak edip üyelik açtı. Durduk yere ceza yemiştim, sonradan düzelttiler tabii. ^^Bizzat bu durumu yaşadım
Kardeşim sürekli Techolay kullanıyorum diye merak edip kendi bilgisayarından hesap açmıştı, aynı ağa bağlı olduğumuz için hem hesabı reddedilmişti hem de ben uyarı almıştım. Sonra bilet açıp durumu anlatınca hem onun hesabı onaylandı hem de benim uyarım kaldırıldı.