Örneğin ben ilginç rüyalar pek görmem. Rüyalarımda da rüyada olduğumu sürekli fark ederim, rüyayı kontrol ederim. Rüyalarımda genellikle kız arkadaşımı ya da bazı doğal alanları görürüm. Hayalini kurup genel olarak gördüğüm tek şey mükemmel manzaraların içinde olmak oluyor.

Bunun dışında gerçekten de ilginç denebilecek rüyalar gören insanlar tanıyorum, çevremde varlar. Onlar bile bunları niye gördüğünü bilmiyorlar, bazen gerçekten de çok anlamsız şeyler görüyorlar.
Genellikle ufak yaşlarda gördüğümüz rüyalara odaklanmak lazım çünkü zihin kirlenmeden saf düzeyde en çok o yaşlarda kalabiliyor, bazı insanlarda tabii ki rüyaların önemi ileri yaşlarda da devam ediyor. Olacak olayları rüyada görmek mümkün, bunu gerçekten deneyimleyen insanlar var. Tabii bunları özellikle de yaşayanlar söylemez çünkü bu tarz şeylerin sır tutulması gerekir.

Rüyanda kız arkadaşını ya da doğal alanları görmen genel olarak bunlar üzerine kafa yorduğundan gerçekleşiyor olabilir çünkü üzerine ciddi düşündüğün şeyleri genellikle insan rüyasında görüyor. Tabii çok basit bir yorumlama olarak içinde bulunduğun çevrede memnun olmadığını ve hayal ettiğin doğal alanlarda olmak istediğini söyleyebiliriz. Bu seviye 1 yorumlama olduğu için çok anlam ifade etmiyor tabii ki.

Eğer gördüysen ufak yaşlarda gördüğün rüyalar üzerine düşünmeni öneririm. Temel aynı temel, büyümen bir şeyi değiştirmez.

Tabii çok basit bir yorumlama olarak içinde bulunduğun çevrede memnun olmadığını ve hayal ettiğin doğal alanlarda olmak istediğini söyleyebiliriz. Bu seviye 1 yorumlama olduğu için çok anlam ifade etmiyor tabii ki.
Aslında ben de doğa içerisinde yaşıyorum ve şehirden uzakta vs. yaşamak güzel hissettiriyor ama elbette bir Orta Amerika doğası içerisinde takılmak fena olmazdı :)