Colorful Battle-AX B650M alınır mı?

OnyxHydra

Becerikli
Anakart bakımından sorun yaşamak istemiyorum sizce bu fiyata alınır mı? TPM 2.0 gibi hayati öneme sahip şeyler bulunduruyor mu alınırsa neden alınmazsa neden?

Markaya değil, modele bakın!

Bütçe ne? Daha iyi öneriler de gelebilir.

Markaya değil modele bakın konusunda doğru dediniz hocam bütçem ise ankarta bütçe ayırmak istemiyorum 6K üstü olmasa iyi olur.

Bir.

UEFI güncellemesi sıkıntılı oluyormuş. MSI ve ASUS gibi markalardan alman daha iyi.

Ri daha dedi ne gibi bir sorun oluyprki?

Markaya değil modele bakın konusunda doğru dediniz hocam.
Ne demek, rica ederim.

Bütçem ise anakarta bütçe ayırmak istemiyorum 6K üstü olmasa iyi olur.

Colorful alternatifi.

Ne demek, rica ederim.

Colorful alternatifi.

Epeyde Colorful açık ara fark atmış.

Epeyde Colorful açık ara fark atmış.
Naçizane tavsiyem; Epey gibi sitelerin verdiği puanlara bakmayın, özelliklerine bakın. Hangi anakart daha f/p ise onu alırdım ben olsam. Bios güncelleme mevzusuna gelecek olursak da o kadar arayüzü takmayın kafaya, sonuçta sürekli girmiyoruz; anca xmp falan açıyoruz ve çıkıyoruz oradan. Colorful ekran kartlarında ve anakartlarda özellikle yurtdışında bilindik bir marka, ülkemizde yeni yeni yaygınlaşıyor. Bence şans verilebilir.

Naçizane tavsiyem; epey gibi sitelerin verdiği puanlara bakmayın, özelliklerine bakın. Hangi anakart daha F/P ise onu alırdım ben olsam. BIOS güncelleme mevzusuna gelecek olursak da o kadar arayüzü takmayın kafaya, sonuçta sürekli girmiyoruz; anca XMP falan açıyoruz ve çıkıyoruz oradan. Colorful ekran kartlarında ve anakartlarda özellikle yurt dışında bilindik bir marka, ülkemizde yeni yeni yaygınlaşıyor. Bence şans verilebilir.

Merhaba çok teşekkürler zaman ayırdğın için desiğin doğru ama epey zaten özelliklerine bakarak bir puan ortalaması çıkarıyor zaten sadece puana değil özelliklerine bakarak karar veriyorum ona bakılırsa Ryzen 7 9700X Ryzen 9 7900Xden kötü gözüküyor teknik olarak öyle olduğu için bundan dolayı dikkatli olmakta fayda var.

Geri
Yukarı Alt