Markaya değil, modele bakın!
Bütçe ne? Daha iyi öneriler de gelebilir.Anakart bakımından sorun yaşamak istemiyorum sizce bu fiyata alınır mı? TPM 2.0 gibi hayati öneme sahip şeyler bulunduruyor mu alınırsa neden alınmazsa neden?
Alınır hocam çok babapro bir kart. Fiyatına göreAnakart bakımından sorun yaşamak istemiyorum sizce bu fiyata alınır mı? TPM 2.0 gibi hayati öneme sahip şeyler bulunduruyor mu alınırsa neden alınmazsa neden?
Markaya değil, modele bakın!
Bütçe ne? Daha iyi öneriler de gelebilir.
UEFI güncellemesi sıkıntılı oluyormuş. MSI ve ASUS gibi markalardan alman daha iyi.
Ne demek, rica ederim.Markaya değil modele bakın konusunda doğru dediniz hocam.
Bütçem ise anakarta bütçe ayırmak istemiyorum 6K üstü olmasa iyi olur.
Ne demek, rica ederim.
![]()
MSI Pro B650M-P AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Pro B650M-P AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B650M-P AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.357,23 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Colorful alternatifi.
Naçizane tavsiyem; Epey gibi sitelerin verdiği puanlara bakmayın, özelliklerine bakın. Hangi anakart daha f/p ise onu alırdım ben olsam. Bios güncelleme mevzusuna gelecek olursak da o kadar arayüzü takmayın kafaya, sonuçta sürekli girmiyoruz; anca xmp falan açıyoruz ve çıkıyoruz oradan. Colorful ekran kartlarında ve anakartlarda özellikle yurtdışında bilindik bir marka, ülkemizde yeni yeni yaygınlaşıyor. Bence şans verilebilir.
Naçizane tavsiyem; epey gibi sitelerin verdiği puanlara bakmayın, özelliklerine bakın. Hangi anakart daha F/P ise onu alırdım ben olsam. BIOS güncelleme mevzusuna gelecek olursak da o kadar arayüzü takmayın kafaya, sonuçta sürekli girmiyoruz; anca XMP falan açıyoruz ve çıkıyoruz oradan. Colorful ekran kartlarında ve anakartlarda özellikle yurt dışında bilindik bir marka, ülkemizde yeni yeni yaygınlaşıyor. Bence şans verilebilir.