Colorful Battle-AX B650M-Plus V14 DDR5 7600MHz mATX AM5 anakart alınır mı?

Enes13

Becerikli
Merhaba, RTX 5070 ekran kartı ve Ryzen 5 7500F işlemci almayı düşünüyorum. İlerleyen dönemde işlemciyi Ryzen 7 7800X3D ile yükseltmeyi planlıyorum. Aslında ilk tercihim COLORFUL BATTLE-AX B650M-WHITE modeliydi, ancak şu an bu PLUS V14 modeli güzel bir indirimde.

Fiyat/performans açısından mantıklı bir tercih olur mu sizce? Kullananlar ya da fikir sahibi olanların yorumlarını bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam olarak nasıl bir tecrübeye göre söylüyorsunuz hocam? B650M modelini arkadaşım kullanıyor çok memnun.
5 sene önceki anakartına Colorful destek vermedi diye her konuda gömüyor arkadaş. Şu an en başarılı anakart üreticilerinden. Gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz. Çevremde birçok kullanan arkadaş var, hiçbiri pişman değil.

BIOS'u gayet de dandik. B450M V14 vardı. Siz bilirsiniz. RAM slotları bile dandikti boşluk kalıyordu. Ben tecrübe ettiğim kadarıyla konuşurum arkadaşıma bakarak değil.

Ben de tecrübe ettiğime bakarak konuşuyorum. B450M ile B650M arasında dağlar kadar fark var. Colorful çok gelişti. BIOS'u temiz ve seri.

@Michael MYERS, B650 anakartın BIOS tarafında bile hiçbir sorunu yok. BIOS konusunda neredeyse her güncelleme geldiğinde güncelleme yapan birisi olarak daha 1 kere bile sorun yaşamadım. B450 kullanıyorsunuz, B650 hakkında yorum yapıyorsunuz. B650 kullandınız mı? Sorun yaşanıyor mu?

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt