POLO_R 3

Uzman
Sistemi toplamaya az kaldi bu anakartı bir suredir düşünüyorum ama karar veremedim. Çoğu kişi öneriyor; bazıları da gömüyor BIOS'u sorunlu, güncelleme kesecek diye.

Anlamadım hiç, kullanan yok mu? Alacağım ama almaya korkuyorum sorun yaşarım diye. Anlayan, kullanan arkadaşlar var mı?

Tam olarak bütçeniz nedir?

@Talha Yiğit kullanıyordu Colorful anakart.
Önermiyorum. Elemanlar daha anakartın sitesini bile tutarlı yapamıyorken BIOS'una güvenmiyorum.
(GPU larda laf yok)

Kullanıyorum, önermiyorum rezil oluyorsun paranla resmen.
Bak tamam güncelleme getirmiyorlar getirdikleride çalışmıyor 5700X3D desteği vs de yok gene eyvallah. Uygulaması da adamakıllı çalışmıyor bunada eyvallah. Ama 1.30v ayarladığım voltaj 1.33v,1.34v ve yukarısına çıkıyorsa bırak yani yapma benim emektar AM3 kartlarımda bile bu sorunu yaşamıyorum.

6000 civarı

Kullanıyorum, önermiyorum rezil oluyorsun paranla resmen.
Bak tamam güncelleme getirmiyorlar getirdikleride çalışmıyor 5700X3D desteği vs de yok gene eyvallah. Uygulaması da adamakıllı çalışmıyor bunada eyvallah. Ama 1.30v ayarladığım voltaj 1.33v,1.34v ve yukarısına çıkıyorsa bırak yani yapma benim emektar AM3 kartlarımda bile bu sorunu yaşamıyorum.
Ne alacağımı şaşırdım gidip de b650m r almakla istemiyorum

Wifi ve bluetooth olması lazım olmassa da b650mr alacağım

6000 civarı

Ne alacağımı şaşırdım gidip de b650m r almakla istemiyorum

Aceleniz yoksa indirimleri sıkı takip edin.
Aksi durumda Biostar ve Asus'tan başka seçenek yok.

Bunları istiyorsanız bütçenizi arttırmanız gerekir.

Mesela: https://www.akakce.com/anakart/en-u...X0mr0xlaxlwxV85Z722omWwgqBnSIF_QaAuUGEALw_wcB

Aceleniz yoksa indirimleri sıkı takip edin.
Aksi durumda Biostar ve Asus'tan başka seçenek yok.

Bunları istiyorsanız bütçenizi arttırmanız gerekir.

Mesela: https://www.akakce.com/anakart/en-u...X0mr0xlaxlwxV85Z722omWwgqBnSIF_QaAuUGEALw_wcB
B650m r çok basit biostar da öyle ilerde 7800x3d yukseltecegim çok basit kaçar gibi geliyor ne alsam anlamadım 7k kadar çıkabilirim