SHERLOCKED

Başarılı
Selam, mini ITX sistem toplamak için bu anakartı aldım 7.200₺'ye. Bugün bir konuda Colorful marka bir X870 anakartta DC fan ayarının olmadığını, sadece ön olduğu için fanların Max devirde çalıştığını okudum. Bu durum fanlar 4 pin PWM olmadığı için mi geçerli yoksa benim 4 pin fanlarımda da yaşanacak mı aynısı? Siz olsanız iade eder miydiniz? BIOS'u kötü ama rekabette olduğu en ucuz anakartın fiyatının yarısı.

Saygılar.

Valorant için TPM diye bir zımbırtı var bilirsiniz. Windows 11'e geçtiğimde o ayarı açmam gerekiyordu. Sözde biosta vardı ama her yerini didik didik ettim yok. 1 hafta boyunca aradım. En sonunda bulamayıp Windows 10'a geri döndüm. Zaten BIOS'u da dandik bir şey 1 fps falan.

Kullanmaya başladıktan yaklaşık bir yıl sonra RAM slotlarının klipsleri kendi kendine boşluk yaptı. Nasıl oldu hiçbir fikrim yok öyle masaya falan vuran bir tip de değilim. Dandik mal işte en nihayetinde.

Saçma sapan başlangıçlar da cabası. Bazen PC'yi açıyordum görüntü gelmiyordu. Bazen BIOS pilini çıkarıp takıyordum bazen de 15-20 kez sistemi zorla kapat aç yapıyordum.

Uzak durun. Sevmeyerek evlendiğiniz bir kadından daha çok canınızı sıkacak. Bu anakart var ya tam olarak zevksiz gecenin mahsülünün bir örneği.

Selam, mini ITX sistem toplamak için bu anakartı aldım 7.200₺'ye. Bugün bir konuda Colorful marka bir X870 anakartta DC fan ayarının olmadığını, sadece ön olduğu için fanların Max devirde çalıştığını okudum. Bu durum fanlar 4 pin PWM olmadığı için mi geçerli yoksa benim 4 pin fanlarımda da yaşanacak mı aynısı? Siz olsanız iade eder miydiniz? BIOS'u kötü ama rekabette olduğu en ucuz anakartın fiyatının yarısı.

Saygılar.

Bu modelde DC Mode yok, PWM fanda sorun olmaz. DC'de sorun var.