Comnet veda ediyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Growss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 74
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    2024 comnet
Genellikle anlaşmalı İSS'lere aktarılır fakat durum Comnet için bu şekilde değil, abonelik fesih oluyor gibi gözüküyor.
Şu an hocam, insanların kalan günlerinden iade edilecek para hesaplanıp kartlara iade edilecek. Pananet gibi Veganet vs. ISS'lere aktarım olmayacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuya güncelleme getiriyorum: grubu anlık takip ediyorum. Bazı kullanıcıların internetleri tak tak gitmeye başlamış. Fiber/DSL ışığı söndü mesajları gelmeye başladı.

Birkaç gün önce benim arkadaşın interneti inanılmaz yavaştı, 6 Mbps indirme hızı alıyordu. Demek ki bundanmış.
İlk mesajımda açıklamıştım. 40 milyon TL civarı Türk Telekom'a borçları var mış zaten. Fatura ödenmediğinden Türk Telekom haklı olarak band daraltmaya gitmiş. O yüzden bu kadar yavaştı. Bu gün de hizmet kapattılar. Kim bilir belki bundan aylar öncesinde bu kararı alıp bilerek ödemediler faturayı. Datacenter olarak iyi hizmet veriyorlar çünkü.

Ansızın kapatıyorlar. Sende acaba Debian reposu mu çöktü diye ekrana bakarsın. Google Meet toplantıları da ayrı bir şoka uğrar. Yaptığın planlar internet kesintisiyle de elinde patlar. Senin düzenli hayatın ve işin varsa bile kaliteli yaşamın siyasetin, firmaların umurunda değil.

Bizim zamanımızda bilgilendirme mi vardı ya, kapat baba şalteri. AAA sanki hayatlarını kaybedecekler insanların interneti olmayınca. Ya kapa kapa.

Aniden kalıcı network kopmasından ne olacak ki?

Alt tarafı işten kovulur, ne biliyim zar zor iletişim kurduğun sevdiğin insana ulaşamazsın, çok zor durumdaysan ve elinde sadece internet bağlantısı varsa kimseye ulaşamazsın olur biter.

Gerçi başka ülkede olsa "ÇOK KOMİK SHSJSJSJSJSJSJSSB BUNLAR ŞİMDİ TEKNOLOJİDE İLERLEYECEK Mİ" başlığı altında "22" portunu da engellediğini konuşabileceğimiz bir firmaydı ama. Evinde Comnet olan adam aldığı sunucuya SSH atamıyordu.

Eee şimdi ne nolacak? Milletin parası kaldı mı şimdi firmada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…