Söz konusu kişinin bir Forum Sitesi de var. Çok büyük bir cemaati yok ama bazen güzel konulara değiniliyor.
Ama Comnet'in patlamasından sonra bu kişi bu konuda tek bir söz dahi etmedi... İlk başta bu sitedeki bazı üyeler kendisine epeyce kinayeli sözler etmişlerdi. (Bunlar söz konusu kişiye güvendiklerinden veya yazılanlardan etkilenerek Comnet'e üye olanlardı...) Ben de bu eleştilerin dozunu aştığından "bu kadar yüklenmeyin" tarzında birkaç mesaj yazdım. Buna karşılık da "sen onun avukatı mısın?" tarzında ben eleştirilere uğradım. Açıkçası bu kişinin en azından gönül alma kabilinden bir açıklama yapmasını beklerdim ama boşunaymış!!!
Bu saatten sonra Comnet'in ISS (VAE) işine girmesini sıradan bir oportünistlik olarak değil ama birçok kişinin 6 aylık-1 yıllık paralarını peşin toplayıp 2-3 ay sonrasında da pılıyı pırtıyı toplamasını kaderin değil ama patronlarının bir oyunu olarak görmeye başlıyorum. Türk Telekom'a borç takılması ve bunun zamanlaması da manidar.
Duyumlarıma göre: 1) Comnet'in ISS olarak 42.000 civarı abonesi var mış. 2) ISS olan Comnet ile DC (Veri Merkezi) çalıştıran Comnet ayrı ayrı tüzel kişilklere sahip 2 ayrı şirket imiş.
Günahları boyunlarına...