Bu firmaya fazla güvenmeyin. THH kararını tanımadılar. En son mahkeme ile şirketin araçlarına ve banka hesaplarına haciz koyunca mecburen haczi kaldırmak için tarafıma iade yaparak kararı uygulamak zorunda kaldılar.
Bu firmaya fazla güvenmeyin. THH kararını tanımadılar. En son mahkeme ile şirketin araçlarına ve banka hesaplarına haciz koyunca mecburen haczi kaldırmak için tarafıma iade yaparak kararı uygulamak zorunda kaldılar.
Comnet size iade yapmadı. Siz tüketici hakem heyetine başvurdunuz, sizin adınıza olumlu sonuçlandı, bu sonucu Comnet takmadı ve iadeyi yapmadı, bunun üzerine haciz koydurdunuz ve Comnet ücret iadenizi sağladı. Doğru mu anlamışım?
Comnet size iade yapmadı. Siz tüketici hakem heyetine başvurdunuz, sizin adınıza olumlu sonuçlandı, bu sonucu Comnet takmadı ve iadeyi yapmadı, bunun üzerine haciz koydurdunuz ve Comnet ücret iadenizi sağladı. Doğru mu anlamışım?
Ben sadece firma ile ilgili yorum yapmak istedim. Süreç sizin gibi olmadı. Ben bu olay patlamadan yaklaşık 6-7 ay önce kesintilerden dolayı THH başvurusu yapmıştım. 1 yıllık paketim olduğu için kalan ayların iadesine THH karar verdi. Ancak onu bile uygulamadılar. Ben paramı aldıktan 2-3 ay içerisinde de bu durum patlak verdi. Sizi üzmek istemem ama bence THH başvuru vs. yapmanız gerekiyor. Bu firma insanları çok güzel oyalıyor. Bende zamanında kandım. Kablonuz kopmuş diye 1 ay hizmet vermediler, destek göndermediler. Ama şuan onların kopuk dediği kablo ile yaklaşık 6-7 aydır kesintisiz bir şekilde TT tarafından hizmet alıyorum. İşinizi şansa bırakmayın.