Makaleler
1
Selam, dün connect Game üzerinden XM1r almıştım. Şimdi evimin yanındaki şubeye gelmiş ama alıcı ödemeli göndermişler ne alakaysa. Satın alırken kargo ücretsiz yazıyordu ona güvenip sadece kimlik ile gitmiştim. Mecbur alamadan geri döndüm. Daha önce alışveriş yapanlara da alıcı ödemeli olarak mı gönderdiler yoksa sadece benim başıma gelen bir durum mu?

1724147231629.webp

Bana da boyle yapmislar saka mi lan bu ?

Selam, dün connect Game üzerinden XM1r almıştım. Şimdi evimin yanındaki şubeye gelmiş ama alıcı ödemeli göndermişler ne alakaysa. Satın alırken kargo ücretsiz yazıyordu ona güvenip sadece kimlik ile gitmiştim. Mecbur alamadan geri döndüm. Daha önce alışveriş yapanlara da alıcı ödemeli olarak mı gönderdiler yoksa sadece benim başıma gelen bir durum mu?

Tam bunun gibi olmuş. :D

Arkadaşıma da öyle yollanmış. 😳

Hmm, anladım. Genel geçirmişler yani. Satın alırken kargo ödeme kısmında hesaplanır diyorlar. Ödemeye geçince ücretsiz yazıyorlar. Kargoya alıcı ödemeli veriyorlar. Harbiden anlamak mümkün değil.

IMG_20240820_125818.webp

96 lira falandı sanırım.

Yoksa direkt satıcının kendi sitesinden mi?

Kendi sitesinden.

Ürünü aldıktan sonra gelme olasılığı %80, geldiğinde bozuk çıktığında garantiye vermen %0, Kargo parası ödemen %100. Müthiş bir site helal olsun.

Son düzenleme:
Site zaten büyük dolandırıcı, ürünü aldıktan sonra gelme olasılığı %80, geldiğinde bozuk çıktığında garantiye vermen %0, kargo parası ödemen %100. müthiş bir site helal olsun.

Site dolandırıcı değil hocam. Sadece biraz, sıkıntılı bir site. Asılsız dolandırma ifitarsından dolayı eğer bu yorumunuzu firma görürse dava açabilir şansınız varken mesajınızı düzenleyin bence. Herhangi bir şekilde bu arada firmayı tutmuyorum yanlış anlaşılma olmasın. Çünkü, dolandırıcı damgasını koymak öyle o kadar kolay değil. Diğer konuya gelirsek firma gerçekten sıkıntılı bir firma zamanın da telefonlarını bir ses kartı alacakken çok aramıştım açmamışlardı. Mail atmıştım onlara da bakmamışlardı, yani nereden baksanız problem bir firma.