Arkadaşımdan 168 istemişler hocam.Hmm, anladım. Genel geçirmişler yani. Satın alırken kargo ödeme kısmında hesaplanır diyorlar. Ödemeye geçince ücretsiz yazıyorlar. Kargoya alıcı ödemeli veriyorlar. Harbiden anlamak mümkün değil.
Eki Görüntüle 76191
96 lira falandı sanırım.
Kendi sitesinden.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Arkadaşınız ne almıştı?
Dareu A950 Pro.
Bir de bu siteden dava yemeyelim doğru. Ama kargo ücretinin bedava olduğunu söyleyip kargoyu ödettirmek dolandırılıcılığa girmiyor mu ?Site dolandırıcı değil hocam. Sadece biraz, sıkıntılı bir site. Asılsız dolandırma ifitarsından dolayı eğer bu yorumunuzu firma görürse dava açabilir şansınız varken mesajınızı düzenleyin bence. Herhangi bir şekilde bu arada firmayı tutmuyorum yanlış anlaşılma olmasın. Çünkü, dolandırıcı damgasını koymak öyle o kadar kolay değil. Diğer konuya gelirsek firma gerçekten sıkıntılı bir firma zamanın da telefonlarını bir ses kartı alacakken çok aramıştım açmamışlardı. Mail atmıştım onlara da bakmamışlardı, yani nereden baksanız problem bir firma.
- Makaleler
- 1
İlginç. Belki desi farkından dolayıdır falan diyordum ama kafalarına göre takılıyorlar herhalde. Neyse, ben nakit alıp tekrar gideceğim. Bir yarım saate durumu yazarım.
96 lira ödemesini yaptım ve ürünü teslim aldım. Şimdi fareyi bilgisayara bağladım ve kullanıyorum. Sorunsuz bir ürün denk geldi sanırım, şimdilik sıkıntı yok.
Son düzenleme:
Benden para almadılar hocam. Kendi sitesinden sipariş vermiştim ben. Dareu A950 Pro.
- Makaleler
- 1
Ben bunlardan bu parayı nasıl alırım? Bu durumda THH iş yapar mı? Faturalarım falan tamam şu anda.
Ben bunlardan bu parayı nasıl alırım? Bu durumda THH iş yapar mı? Faturalarım falan tamam şu anda.
96 lira için bence gereksiz dava masrafları zaten kaç katı olur acaba. Sadece forum açıp sitenini tercih edilmemesi gerektiğini önerebilirsiniz.
Thanos
Üstün
Yeni konular
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
-