Site dolandırıcı değil hocam. Sadece biraz, sıkıntılı bir site. Asılsız dolandırma ifitarsından dolayı eğer bu yorumunuzu firma görürse dava açabilir şansınız varken mesajınızı düzenleyin bence. Herhangi bir şekilde bu arada firmayı tutmuyorum yanlış anlaşılma olmasın. Çünkü, dolandırıcı damgasını koymak öyle o kadar kolay değil. Diğer konuya gelirsek firma gerçekten sıkıntılı bir firma zamanın da telefonlarını bir ses kartı alacakken çok aramıştım açmamışlardı. Mail atmıştım onlara da bakmamışlardı, yani nereden baksanız problem bir firma.
Bir de bu siteden dava yemeyelim doğru. Ama kargo ücretinin bedava olduğunu söyleyip kargoyu ödettirmek dolandırılıcılığa girmiyor mu ?

İlginç. Belki desi farkından dolayıdır falan diyordum ama kafalarına göre takılıyorlar herhalde. Neyse, ben nakit alıp tekrar gideceğim. Bir yarım saate durumu yazarım.

96 lira ödemesini yaptım ve ürünü teslim aldım. Şimdi fareyi bilgisayara bağladım ve kullanıyorum. Sorunsuz bir ürün denk geldi sanırım, şimdilik sıkıntı yok.

Son düzenleme: