Cooler Master HAF 700 EVO ön USB portu bozuldu

Utku92 9

Üstün
Makaleler
1
Saygısız akrabalar var kurtulamadım. Kalas gibi metal flashı kasanın ön 2'li USB'yi bozdu. Diğer 2'li çalışıyor. Yedek parçasını da bulamadım. Garantisi var ancak çok büyük kasa. Ne yapacağım? Şimdilik diğer kabloyu bağladım.

Aşağıda bıraktığım mail üzerinden Cooler Master Türkiye ile iletişime geçin, onlar size parça varsa sağlarlar. Bir diğer konu konunun akrabalarla ne ilgisi var?

ilgili mail:cmturkiye@coolermaster.eu

Inventustan almıştım. Vektron elektronik bakıyormuş. O şekilde mail atıldı. Telefon ile aradım video ve garanti belgesi ile yedek parça göndeririz dediler. Kasa ağır kargo olamayacağını belirtmiştim. WhatsApp numarası verdiler. Seri numarası da istediler kutusunu atmıştım. Gönderimleri yaptım şimdilik bekliyorum.

Aşağıda bıraktığım mail üzerinden Cooler Master Türkiye ile iletişime geçin, onlar size parça varsa sağlarlar. Bir diğer konu konunun akrabalarla ne ilgisi var?

İlgili mail:cmturkiye@coolermaster.eu

Buradan gönderim sağlanır mı? Video çekmiştim onu göndersem mi?

Akrabalar öyle her şeyi b*k etmekte iyidirler.

Burası direkt olarak CM Türkiye'nin resmi mail adresi asıl olarak buraya gönderin. Vektron Elektronikte sayılı kaliteli distribütörler arasındadır. Yardım edeceklerinden şüphem yoktu.

Burası direkt olarak CM Türkiye'nin resmi mail adresi asıl olarak buraya gönderin. Vektron elektronikte sayılı kaliteli distribütörler arasındadır. Yardım edeceklerinden şüphem yoktu.

2 yere de gönderdim. Bakalım vektrondan henüz cevap gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…