SHERLOCKED

Başarılı
Son düzenleme:
Selam,

Uzun süredir mini ITX geçmeyi düşünüyordum ama hem PSU hem de ekran kartı boyutundan dolayı geçemiyordum. Bu kasa alınır mı? R5 9600X ve RX 9070 XT ile kullanacağım. PSU ve soğutucu dahil gelmesi iyi görünüyor. Gaming gecesinde 15k bandına düşerse almayı planlıyorum.

@cr0xip hocam siz anlarsınız gibi.
Selam,

Bu kasa daha geniş itx lere göre biraz, ekran kartı için de epey bir yer var, ama içinde gelen sıvı soğutma 120mm tek fanlı seni idare edebilir ama oyunlarda vs oda 75-85 dereceler de oynarsın incelemelerine bakmanda fayda var oyun testlerine felan, kasa ve psu olarak fena değil ama soğutma içindekini kullanırsan yetmeyebilir ekstra takma imkanı yoksa.

Selam,

Bu kasa daha geniş ekran kartı için epey bir yer var ama içinde gelen sıvı soğutma 120mm tek fanlı seni idare edebilir ama oyunlarda vs oda 75-85 dereceler de oynarsın incelemelerine bakmanda fayda var oyun testlerine falan, kasa ve PSU olarak fena değil ama soğutma içindekini kullanırsan yetmeyebilir ekstra takma imkanı yoksa.

Desteklese 240mm AiO var elimde. Onu takardım ama desteklemiyor alacağım düşük profilli hava soğutmanın da çok farkı olacağını düşünmüyorum 120Mm'den.

Desteklese 240mm AiO var elimde. Onu takardım ama desteklemiyor alacağım düşük profilli hava soğutmanın da çok farkı olacağını düşünmüyorum 120Mm'den.
Daha güzel diktörgen böyle uzun değilde yatay itx kasalar var fiyat olarak 850w gold psu parası da kalıyor kendi soğutucunuzu kullanabilirsiniz onlarda hem uyguna gelir. Sadece ekran kartı boyutuna dikkat etmek lazım.

Daha güzel diktörgen böyle uzun değil de yatay ITX kasalar var fiyat olarak 850W Gold PSU parası da kalıyor kendi soğutucunuzu kullanabilirsiniz onlarda hem uyguna gelir. Sadece ekran kartı boyutuna dikkat etmek lazım.

Aslında elimdeki ekran kartı en kısa 9070XT. Coguna ucu ucuna sığmıyor.

Bu mesela ekran kartı rahat sığar üstüne MSI A850GL PSU alabilirsiniz kullanıyorum tavsiye ediyorum, 2'si 11k falan ediyor 6K da size kalıyor, soğutucunuzu da kullanabilirsiniz. Anakartınız m-ATX'di değil mi?

Yok, onu da değiştireceğim. Bu kasaya baktım da ITX yapmak istiyorum.

Sen git önce 420mm AiO için kasa al sonra sıkıl ITX'e heveslen :D

Yani şu an kasayı küçülteceksem gerçekten küçültmek istiyorum.

Yok, onu da değiştireceğim. Bu kasaya baktım da ITX yapmak istiyorum.

Sen git önce 420mm AiO için kasa al sonra sıkıl ITX'e heveslen :D

Yani şu an kasayı küçülteceksem gerçekten küçültmek istiyorum.
İkizler burcu izlenimi aldım karar vermek zor oluyor onda da değişiyor fikirler hep :D boşa masraf çıkıyor hep size böyle de.

İkizler burcu izlenimi aldım karar vermek zor oluyor onda da değişiyor fikirler hep :D boşa masraf çıkıyor hep size böyle de.
Burçlara inanmam ama yengecim. Aslında şu ankiyle mutluyum ama okula bilgisayar götürmek gerekiyor bazen. Masaüstü performansından da feragat etmek istemiyorum.