Yeni PC topluyorum ve kasa konusu kafamı karıştırdı. 360mm bir sıvı soğutma aldım 7800X3D için, MSI Forge 121A modelinde üst tarafta 240Mm'e kadar destek var bu yüzden kasanın önüne takmak zorunda kalacağım, Cooler Master Masterbox TD500 V2
kasada öyle bir dert yok yukarı takabilirim fanları ama bu sefer daha pahalıya geliyor. İkisinin de 750W modelini almayi düşünüyorum yaklasık olarak 2.5k-3K fiyat farkı oluyor. Boyutları hemen hemen aynı Cooler Master 80mm daha geniş enine sizce değer mi?

Son düzenleme:
T500 V2 modeli mi düşündüğünüz? İki model var çünkü. V2 olan daha yeni ve güncellenmiş versiyon.

Bu V2 kasayı kullanıyorum. Kalitesi, hava akışı, iç hacim genişliği vs derken iyi bir kasadır. Lakin fiyat performans pek değil. Ama kalitesi seni üzmez.

@Sadık Buğra Pala

Son düzenleme:
Yeni PC topluyorum ve kasa konusu kafamı karıştırdı. 360mm bir sıvı soğutma aldım 7800X3D için, MSI Forge 121A modelinde üst tarafta 240Mm'e kadar destek var bu yüzden kasanın önüne takmak zorunda kalacağım, Cooler Master Masterbox TD500 V2
Kasada öyle bir dert yok yukarı takabilirim fanları ama bu sefer daha pahalıya geliyor. İkisinin de 750W modelini almayi düşünüyorum yaklasık olarak 2.5k-3K fiyat farkı oluyor. Boyutları hemen hemen aynı Cooler Master 80mm daha geniş enine sizce değer mi?

Cooler Master'ın içindeki PSU MWE V3 Gold modeli ise PSU olarak Cooler Master biraz daha kaliteli.

Dosya Ekleri

• Screenshot_11.webp
    Screenshot_11.webp
    351,5 KB · Görüntüleme: 40
TD500 alınca pişman olmayacaksınız ama MSI alınca acaba diğerini mi alsaydım diyeceksiniz. İki kasayı da kullandım, oradan biliyorum.