Bu kasayı bilmeyeniniz yoktur diye düşünüyorum. İçinde beraber gelen 550 Watt ve 650 Watt Corsair PSU'su ile birlikte bir dönemin f/p kralıdır. Ayrıca 3'ü ARGB 4 adet kaliteli Corsair fan da bulundurmaktadır. Ancak bu 4 kaliteli fana rağmen, aldıktan bir süre sonra kasanın ön kapağını sökünce bileşenlerin 6-7 derece daha düşük sıcaklıkta çalıştığını herkes fark etmiştir. Kasanın ön panelinde 3 adet fan bulunmasına rağmen ön panelin altında bulunan havalandırma delikleri yetersiz kalmaktadır. Bundan dolayı içeriye yeterli temiz hava girememekte ve kasanın içi olması gerekenden daha sıcak olmaktadır. Ve dolayısıyla bileşenler daha sıcak çalışmaktadır. bazı kişiler kendince ön panele modifiye yapmıştır. Ben bileşenlerin sıcaklıklarını özellikle cehennem edition olan MSI Gaming GTX 980'in fan hızını yükselterek bir nebze düşürsem de fan sesi rahatsız etmektedir. Sonunda benim de canıma tak etti ve zaten neredeyse 6 senelik kasama artık bir şeyler yapabilirim diye düşünmeye başladım. Ön panelin PNG'sini buldum ve hayalimdeki ön paneli tasarladım. Düzgün bir kesici bulup o şekilde akrilik paneli kesmeyi düşünüyorum. Ardından boşluğu sinek teli ile veya ona benzer çok da sık olmayan yani hava geçiren bir şey ile kaplayacağım.
Bu panelin normal hali:
Bu da benim yapmayı düşündüğüm modifiye:
Bu panelin normal hali:
Bu da benim yapmayı düşündüğüm modifiye: