Sıvı soğutucum soğutmadığı için garantisi de bitmeden servise yolladım 13.03.2025'te Gaming.Gen.TR'ye ulaşmıştı oradan da boğaziçibilişim'e gitmiş. İncelemeler ardından sıvı soğutucu pompasının değiştirildiği ve en kısa zamanda tarafıma gönderileceği aktarıldı. Ürünün garantisi dün itibarıyla bitmişti ama serviste kalan süre zarfı sayılmadığı için ikilem de kaldım sizce tamiri kabul etmeyip sıfır ürün veya para iadesi mi isteyeyim yoksa hiç uğraşmadan kabul edeyim mi?

Sıvı soğutucum soğutmadığı için garantisi de bitmeden servise yolladım 13.03.2025'te Gaming.Gen.TR'ye ulaşmıştı oradan da boğaziçibilişim'e gitmiş. İncelemeler ardından sıvı soğutucu pompasının değiştirildiği ve en kısa zamanda tarafıma gönderileceği aktarıldı. Ürünün garantisi dün itibarıyla bitmişti ama serviste kalan süre zarfı sayılmadığı için ikilem de kaldım sizce tamiri kabul etmeyip sıfır ürün veya para iadesi mi isteyeyim yoksa hiç uğraşmadan kabul edeyim mi?
  • Ürünün garanti süresi dolmadan tamir işlemi başlatıldığı için garanti kapsamındaki hizmetin tamamlandığını düşünerek durumu değerlendirmek faydalı olacaktır.
  • Eğer servis sürecinde ürününüz tamir edildiyse, bu durumda ürünün yeni bir pompa ile çalışıp çalışmadığını test edebilirsiniz.
  • Eğer tamir edilen ürün size ulaştığında çalışmıyorsa, o zaman para iadesi veya sıfır ürün talep etme hakkınız doğar.
  • İşlem şu şekilde ilerleyebilir:
1. Tamir edilen ürünü aldığınızda, çalışıp çalışmadığını test edin.
2. Eğer sorun devam ederse, tamir sonrası garanti sürecinin nasıl işleyeceğini kontrol edin.
3. Ürün tekrar arıza yaparsa, yetkili servise durumu bildirerek para iadesi veya yeni ürün talep edebilirsiniz.

Eğer belirli bir süre içinde hiçbir aksiyon olmuyorsa, o zaman doğrudan sıfır ürün veya para iadesi talep etmek için yetkili servise başvurabilirsiniz.