Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar. Az önce yaklaşık 45 dakikalık Star Wars Battlefront II seansımdan sonra oyundan çıkıp kulaklığı çıkardım. Bir anda Corsair HS50 Pro kulaklığımın sol pedi tamamen çıktı. Daha önceden de hafif hafif çıkmaya başlamıştı fakat elimizde uygun yapıştırıcı olmadığı için öyle kullanmaya devam etmiştim. Şimdi ise kulaklık bu hale geldi:

20240614_015939.webp

Bu durumda ne yapılabilir? Çünkü kulaklık düzgünce oyun oynayabilmem için şart. Kulaklığı Kasım 2023'te N11 Tekramarket satıcısından almıştım. Faturası da duruyor.

Son düzenleme:
Kulaklığın sadece ped kısmı mı çıktı? Eğer öyleyse yerine yenisini takarak kullanmaya devam edebilirsiniz.

Ürünü garantiye yollamak yerine satıcı ile iletişime geçip yeni ped göndermesini söyleyin. Garantisi devam ediyorsa göndermesi lazım. Bittiyse de insiyatiflerine kalmış. Bazı markalar gönderebiliyor.

Kulaklığın sadece ped kısmı mı çıktı? Eğer öyleyse yerine yenisini takarak kullanmaya devam edebilirsiniz.

Ürünü garantiye yollamak yerine satıcı ile iletişime geçip yeni ped göndermesini söyleyin. Garantisi devam ediyorsa göndermesi lazım. Bittiyse de insiyatiflerine kalmış. Bazı markalar gönderebiliyor.
Maalesef HS50/60 modellerinde pedler değiştirilemez olarak yapılmış. O yüzden yenisini takmak mümkün değil. Zamanında eskiden kullandığımız HS60'ı temizlemek için pedlerini söktükten sonra tekrar takamadık, mecburen yapıştırıcı ile yapıştırdık.

Zaten daha önceden de HS50/60 modellerinde ped sorunundan şikayet olanlar vardı. Aslında zaten bu tarz değiştirilemez pedli kulaklık almak istemiyordum. Fakat kendi bilgisayarıma kavuştuğumda hiç kulaklığım olmadığı için oyun oynayamıyordum, o yüzden mecburen 1000 TL'ye bu kulaklığı almıştım.

Şimdi kurban bayramı yaklaşıyor, belki eğer iyi para biriktirirsem kulaklık alabilirim. Aslında 32 GB RAM almak istiyordum fakat eğer iyi para biriktiremezsem sadece kulaklık alabileceğim gibi.

Maalesef HS50/60 modellerinde pedler değiştirilemez olarak yapılmış. O yüzden yenisini takmak mümkün değil. Zamanında eskiden kullandığımız HS60'ı temizlemek için pedlerini söktükten sonra tekrar takamadık, mecburen yapıştırıcı ile yapıştırdık.

Zaten daha önceden de HS50/60 modellerinde ped sorunundan şikayet olanlar vardı. Aslında zaten bu tarz değiştirilemez pedli kulaklık almak istemiyordum. Fakat kendi bilgisayarıma kavuştuğumda hiç kulaklığım olmadığı için oyun oynayamıyordum, o yüzden mecburen 1000 TL'ye bu kulaklığı almıştım.

Şimdi kurban bayramı yaklaşıyor, belki eğer iyi para biriktirirsem kulaklık alabilirim. Aslında 32 GB RAM almak istiyordum fakat eğer iyi para biriktiremezsem sadece kulaklık alabileceğim gibi.
HS serisi malzeme kalitesi olarak da zaten çok kalitesiz. Yeni pedi yapıştırsan muhtemelen o da tutmayacak.

Sanırım en iyi seçenek yeni kulaklık almakta gibi duruyor. Alırken de pedinin değiştirilebilir olduğundan emin ol.

Maalesef HS50/60 modellerinde pedler değiştirilemez olarak yapılmış.

O modellerde kulaklık pedleri değiştirilebiliyor. Sadece takması biraz uğraştırıyor.

Ped sağlamsa çentikleri denk getirip sıkıca bastırmanız, yerine oturmasını sağlayacaktır. Youtube üzerinde de nasıl yapılacağı hakkında pek çok video bulabilirsiniz.

Takılmayacak durumdaysa ve garantisi devam ediyorsa satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Yoksa yurt içinden ya da Aliexpress'ten HS50 Pro için ped alabilirsiniz.

Son düzenleme: