AbdurrahmanUlaş

Becerikli
Yer
İstanbul
Merhaba,

Geçen hafta Corsair HS65 kablosuz kulaklığını satın aldım. Kulaklık görüntü olarak gayet güzel sesleri de iyi ancak mikrofonu çok ama çok kalitesiz geldi konuşurken sesim 10 TL değerinde bir kulaklık gibi ses veriyor ve sesimi kesiyor vs. Denetim Masası'ndan ses ile alakalı tüm ayarlara baktım. 1. eksik mikrofon bası yok ve 16bit 48000 olarak gözükmekte ama felaket kötü bir mikrofon. USB ile bağlamama rağmen öyle kablosuz bağlantısını daha denemedim, deneyesim de gelmiyor.

iCUE'de mikrofon ile alakalı da hiçbir ayar göremedim. Çözümü konusunda destek istiyorum. Aldığım en kötü kulaklık şu ana dek. Ben çok fazla Discord kullanan biriyim ve girmeye de korkuyorum bu mikrofon ile aşırı kötü gerçek anlamda. Ve size de dinletebilirim sesini.

Evet mikrofonunun kayıt kalitesi gerçekten çok kalitesiz o kulaklığın.

O kulaklıkla hiç iyi anılar yaşamamıştım, çok kronik sorunu var.

Evet mikrofonunun kayıt kalitesi gerçekten çok kalitesiz o kulaklığın.

O kulaklıkla hiç iyi anılar yaşamamıştım, çok kronik sorunu var.
Dostum aynı yerden aynı fiyata almış bulunduk. iadesi için kendim mağazaya gittiğimde iadesini bile almadılar şahsen kulaklığın sahte olduğunu bile düşündürdü mağazanın bu davranışı çünkü incelemelerini izlediğimde herkes iyi konuşmuş.

Toplama sistemimde bir çok parçayı CORSAİR dan yana kullandım bu kadar kalitesiz olacağını düşünmüyorum. Bu işte bir iş var.

3 farklı kanal da almadan önce izledim.
Frekans TV
Donanım Haber
Galiba PC Hocası olması lazım. Herkes iyi konuştu video da mikrofon iyi görünüyor işin özü tamamen farklı.

Satıcı firma tamamen fiyasko satış için bakanlar kesinlikle uzak dursun daha ne sattıklarını bile bilmiyorlar iade konusunda da çok ciddi sıkıntıları var. birde bir çok yerde hep şikayet toplamış çok pişman olduğum bir alış veriş oldu. Sizde pişman olmayın.

Recep hocamızın firma hakkında bilgisi var ise ve tanıyor ise iadesi konusunda destek istiyorum. Ben çok uğraştım ama nafile. Param yansın istemiyorum.

Boğaziçi Bilgisayar ile görüşün, servis orası. Pckolik ile muhatap olmayın. Size Yurtiçi Kargo kodu verirler, o kod ile yollarsiniz. Ürünün kronik sorunlu olduğunu belirtip iade istediğinizi belirtirseniz yardımcı olurlar. Bana oldular.