çaput

Uzman
İyi günler, geçenlerde açtığım İtopya hakem heyeti kararı sonuçlandıktan sonra dedim hazır monitörü gönderceğim kulaklığımda da ara ara problem oluyordu, bağlantı kesiliyordu garantiye gönderdim. Garantinin ise bana vermiş olduğu cevap bu 136dolar +KDV, sizce bu doğru mu? Ayrıca son kısımda ise wrls yazıyor? Ve ben kulaklığı 09.03.2024 tarihinde 2300TL'ye satın aldım.

2025-11-14 at 16.38 (3).webp

Screenshot_46.webp

Ellerinde yok istersen o fiyatı ödeyip onu yollarız diyor Wireless modelini.
Kullanıcı hatası olduğu için garanti dışı diyor zaten. Hani kablolu için tamir parasını da çıkarmıyor çünkü kablolu olanının yedek parçası yokmuş.

Tabii yersen... Corsair Türkiye garantisi sıkıntılı

Ellerinde yok istersen o fiyatı ödeyip onu yollarız diyor Wireless modelini.
Kullanıcı hatası olduğu için garanti dışı diyor zaten. Hani kablolu için tamir parasını da çıkarmıyor çünkü kablolu olanının yedek parçası yokmuş.

Tabii yersen... Corsair Türkiye garantisi sıkıntılı.

Ne olacak peki?

Olacağı bir şey yok ya o parayı verip Wireless kulaklığın olacak ya da başka bir kulaklık alacaksın.

Eğer bende hata yok kullanıcı hatası değil kendi kendine oldu diyorsan o zaman THH'ye başvurup bekleyeceksin.

Zaten beraberinde gönderdiğim monitör THH kararı sonucu değişimi çıkan ürün. Koskoca servis bir kabloyu tamir edemiyor mu?

Zaten beraberinde gönderdiğim monitör THH kararı sonucu değişimi çıkan ürün. Koskoca servis bir kabloyu tamir edemiyor mu?

Tamir olmaz o onu ancak yenisi ile değiştirirler o bile yoksa ellerinde servis niye var. THH'ye başvurun tekrar parça bulundurma zorunlulukları var yine haklı çıkarsınız. Ama dediğim gibi kullanıcı hatası konusuna ne olur mahkeme karar verir.

Tamir olmaz o onu ancak yenisi ile değiştirirler o bile yoksa ellerinde servis niye var. THH'ye başvurun tekrar parça bulundurma zorunlulukları var yine haklı çıkarsınız. Ama dediğim gibi kullanıcı hatası konusuna ne olur mahkeme karar verir.

Rezillik ya bu İtopya gerçekten. Monitöre de aynısını yaptılar sürekli geri gönderdiler en son mahkeme kararıyla değişim yaptırtıyoruz. Bir kere de yardımcı olun.

Rezillik ya bu İtopya gerçekten. Monitöre de aynısını yaptılar sürekli geri gönderdiler en son mahkeme kararıyla değişim yaptırtıyoruz. Bir kere de yardımcı olun.

Ben buradan bir şey almam almıyorum hem pahalı. Hem de bir ürün alıyorsun günlerce kargoya vermiyor.

Bu ne perhiz ne lahana turşusu nereden alsam 1 günde kargo var. Adamlar bekletip duruyor bugüne kadar 2 ürün aldım 2'sinde de ürün kargoya verilmediği için iptal ettim. Çok gevşekler. Paraya ihtiyaçları da yok. Olsa adam gibi çalışırlar.