Bütçe
20.000
İyi Sosyaller. Araştırırken bunu buldum:

Bazı kullanıcılar yazılımsal sorunlar yaşamışlar ve bu yazılımsal sorunlar PSU'nun işleyişine bile etki ediyor, PSU çalışmayı durduruyormuş. Sizce ne yapmalı?

@Yusuf7878

O yazıyı yazana sormanız en doğrusu olur. Pek şaşırmadım açıkçası. Neredeyse her üreticinin uygulaması berbat. NZXT C1500P modeline bakılabilir. Onda böyle bir durum yoktur. HX1500İ ile aynı platformu kullanıyor zaten.

Düzenleme: Fena zam yemiş :(

Bende sadece bahsettiğiniz PSU var ve iCUE ile PSU kontrolümü var mış ondan haberim yok. Arkasında yanlış hatırlamıyorsam iCUE desenli bir Type-C girişi vardı ama kullanmıyorum ki.
Ben bu PSU'yu ocak ayından beri kullanıyorum. Bir sorunum yok.

Bende sadece bahsettiğiniz PSU var ve iCUE ile PSU kontrolümü var mış ondan haberim yok. Arkasında yanlış hatırlamıyorsam iCUE desenli bir Type-C girişi vardı ama kullanmıyorum ki.
Ben bu PSU'yu ocak ayından beri kullanıyorum. Bir sorunum yok.
1759867355574.webp

Evet, oradan sağlıyorsunuz. PSU'nun rayları üzerindeki anlık tüketimini ve sıcaklığını görebiliyorsunuz lakin sıkıntı yoksa denemeyin.

O yazıyı yazana sormanız en doğrusu olur. Pek şaşırmadım açıkçası. Neredeyse her üreticinin uygulaması berbat. NZXT C1500P modeline bakılabilir. Onda böyle bir durum yoktur. HX1500İ ile aynı platformu kullanıyor zaten.

Düzenleme: Fena zam yemiş :(

Ülkede NZXT C1500P'yi bulamadım bile maalesef. Başka ne gibi bir PSU önerebilirsiniz? 1200W'de kurtarıyor.