@UsThinac bundan bahsediyorum;
Lian Li Hydroshift Iı LCD-S 360CL Siyah Sıvı Soğutucu (G89.GHS2LCDS36CB. 00)
Güncel model midir bu?
Güncel.
@UsThinac bundan bahsediyorum;
Lian Li Hydroshift Iı LCD-S 360CL Siyah Sıvı Soğutucu (G89.GHS2LCDS36CB. 00)
Güncel model midir bu?
Teşekkürler hocam. Sizce nasıldır bu genel manada?
Teşekkürler hocam. Sizce nasıldır bu genel manada?
Hocam ne alacağım o halde? Ülkemizde çok sınırlı. Var mı öneriniz 6.000 TL'den 20.000 TL'ye kadar?Lian Li'den genel olarak nefret ederim. Montajı aşırı zor, bir sürü kablo var. Ürünün incelemelerini inceleyin.
Hocam ne alacağım o halde? Ülkemizde çok sınırlı. Var mı öneriniz 6.000 TL'den 20.000 TL'ye kadar?
Evet var sanırım. PX1000-G modeli PSU. Şuan RTX 5080 bağlı ve 12HPWR takılı. PCIe kabloları boşta. Kutusunda duruyordur muhtemelen. Kurulum için videolar izlerim. Kurulumu basit diyorsanız mantıklı aslında hocam.
Şuna bakabilirsiniz.
Eki Görüntüle 269390
Bu arkadaşın içinden bunlar çıkıyor; tek uğraştırıcı yanı iCue Link'i bağlamak ve kurmak. Onu da yapmak çok zor değil, kasanın içerisinde pompada 1 kablo dışında hiçbir kablo göremezsiniz. Fanlar birbirine pinle monteli, ekstra bir kablo istemiyor. 3 fanı 1 fan üzerinden çalıştırabiliyorsunuz. iCue Link 6 pin PCI-E kablosuyla çalışıyor; güç kaynağınızda var mı ekstra?
Evet var sanırım. PX1000-G modeli PSU. Şu an RTX 5080 bağlı ve 12HPWR takılı. PCI-e kabloları boşta. Kutusunda duruyordur muhtemelen. Kurulum için videolar izlerim. Kurulumu basit diyorsanız mantıklı aslında hocam.
YouTube üzerinden iCUR kurulumuna bir bakayım ben hocam.Nautilus 240 RS modeli var bende, bunun ekransızı yani, kurulum oldukça basit. Arkadaşımın sistemine Lian Li Galahad II Trinity takarken can çekiştim diyebilirim; çok fazla kabloyla birlikte işlemciye montajı da eskiydi, vidasızdı yani. Attığınız modelde değişmiş de olabilir, aynı kalmış da olabilir, onu bilmiyorum ama tavsiye etmem. Corsair'i genel anlamda severim, bendeki model beni üzmedi, size attığım üst model de üzmez. Kullandığım Nautilus 240 RS 5.6 GHz 9600X'i 63-64 derecede tutuyor Spider-Man vb. ağır oyunlarda. 360 olanı daha iyi olacaktır zaten her türlü.
Lian Li Hydroshift Iı Lcd-S 360CL güncel bir üründür.@UsThinac bundan bahsediyorum;
Lian Li Hydroshift Iı Lcd-S 360CL Siyah Sıvı Soğutucu (G89.GHS2LCDS36CB.00)
Güncel model midir bu?
düz montaj şeklinde olmayabilir
Yarın deneyeceğim yeni gelen Artic ile.Lian Li Hydroshift Iı Lcd-S 360CL güncel bir üründür.
düz montaj şeklinde olmayabilir![]()