Hocam olmazsa iade edin yeni soğutuculara yelken açın.
@demjr Birde soğutucularda radyatör önemlidir lakin bir seviyeden sonra pompa çok önemli.
Hocam olmazsa iade edin yeni soğutuculara yelken açın.
Hocam, yeni gelende sorun olduğunu düşünmüyorum, umarım bir tane daha fabrika çıkışlı bozuk model denk gelmez.Hocam olmazsa iade edin yeni soğutuculara yelken açın.
Sorunsuz olsalar da, soğutma performansı yüksek soğutucular değil. AMD içinHocam, yeni gelende sorun olduğunu düşünmüyorum, umarım bir tane daha fabrika çıkışlı bozuk model denk gelmez.
O modeli inceledim, kendi tasarımları var ama bilemeyiz denemeden. Yine de umutluyum..Yeni gelende bozuk gelirse, hava soğutmalara doğru yelken açarım ya da tadımlık Enermax Liqmaxflo 360mm alabilirim.
Hocam, hava soğutucular iyi dizginliyor Ryzen işlemcileri, ben şu ana kadar soğutamadıkları işlemci görmedim.Sorunsuz olsalar da, soğutma performansı yüksek soğutucular değil. AMD için
O modeli inceledim, kendi tasarımları var ama bilemeyiz denemeden. Yine de umutluyum..
@ShadowLegion Nautilus da sevmediğim; Pompa sesi hafif var ama çok mühim değil, fakat fan sesini beğenmiyorum.
9800X3D : Bu soğutucu ile 130watt soğutabildim yani bu bide 4 borulu tek kuleHocam, hava soğutucular iyi dizginliyor Ryzen işlemcileri, ben şu ana kadar soğutamadıkları işlemci görmedim.
Artık biraz sistemin keyfini çıkarmak istiyorum, 2 haftadır bekliyorum garantiden gelmesini.
Değerler iyi bence tek kule için.
Bu arada 2. tespitin çok iyi, onlarca sıvı soğutma geçti elimden istersen 100k ver bir yerde memnun etmiyor..Değerler iyi bence tek kule için.
Sıvı soğutma başa bir tık bela gibi. En iyisi hava soğutma alıp keyfine bakacaksın.
Atmos 2 muhtemelen. Bedava verilse kullanmayacağım AIO hocam hahaha
Yok hocam atmos ıı değil. Lian Li Galahand II Trinty Performance Rev2Atmos 2 muhtemelen. Bedava verilse kullanmayacağım AIO hocam hahaha
Size CM önermeyeceğim, birde CM ürünleri TR de 2x pahalı oluyor..Atmos 2 muhtemelen. Bedava verilse kullanmayacağım AIO hocam hahaha
Ultra soğutmaya gerek yok. Push-pull felan sevmiyorum. Ortalama üzeri soğutsun ama sessiz soğutsun yeter hocam. Sessiz olmadıktan sonra hepsi soğutuyor zaten.