Hocam, yeni gelende sorun olduğunu düşünmüyorum, umarım bir tane daha fabrika çıkışlı bozuk model denk gelmez.
Sorunsuz olsalar da, soğutma performansı yüksek soğutucular değil. AMD için

Yeni gelende bozuk gelirse, hava soğutmalara doğru yelken açarım ya da tadımlık Enermax Liqmaxflo 360mm alabilirim.
O modeli inceledim, kendi tasarımları var ama bilemeyiz denemeden. Yine de umutluyum..

@ShadowLegion Nautilus da sevmediğim; Pompa sesi hafif var ama çok mühim değil, fakat fan sesini beğenmiyorum.

Sorunsuz olsalar da, soğutma performansı yüksek soğutucular değil. AMD için

O modeli inceledim, kendi tasarımları var ama bilemeyiz denemeden. Yine de umutluyum..

@ShadowLegion Nautilus da sevmediğim; Pompa sesi hafif var ama çok mühim değil, fakat fan sesini beğenmiyorum.
Hocam, hava soğutucular iyi dizginliyor Ryzen işlemcileri, ben şu ana kadar soğutamadıkları işlemci görmedim.

Artık biraz sistemin keyfini çıkarmak istiyorum, 2 haftadır bekliyorum garantiden gelmesini.

Hocam, hava soğutucular iyi dizginliyor Ryzen işlemcileri, ben şu ana kadar soğutamadıkları işlemci görmedim.

Artık biraz sistemin keyfini çıkarmak istiyorum, 2 haftadır bekliyorum garantiden gelmesini.
9800X3D : Bu soğutucu ile 130watt soğutabildim yani bu bide 4 borulu tek kule :D
1785266763890.webp

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2026-07-26 093209.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-26 093209.webp
    600,4 KB · Görüntüleme: 4
Son düzenleme: