Ben de bozulanlarla birlikte totalde elimde 17 tane fan var, arkadaşta ise 3 tane. Onun da 2'si ilk gün ses yaptı. Sizce bu fanların hepsinde bu sesin olması tesadüf mü, teknik bir arıza mı? Eğer tesadüf ise gerçekten çok şanssız biriyim.Hocam, bende P14 Pro var ve hiç vızırtı zesi yapmıyorlar gerçekten, sizin fanlarda bir sıkıntı olabilir bel ki.
Detaylar
Kim cevapladı?ShadowLegion 70
Üstün
- Makaleler
- 1
Anlık LF ll 240 takılı üste. Bazen hızlanıp yavaşlarken yaptığı çok az ses dışında ses yok. Arka egzoz fanı da 140mm P14 Pro ARGB bir sıkıntı yok.P12 pro biraz dandik fandır haberiniz olsun, cızırtı, vızırtı, sürtme sesi yaparlar. Ben 15 tane satın aldım yatay da ses yapmıyorlar fakat dikey kullanımda ses yapmaya başlıyorlar.Sadece aldıklarımda değil arkadaşlarımda da aynı mevzular var. @ShadowLegion
@UsThinac Cooler Master harici önerilere açığım.Bir de Corsair Titan hariç.
Hocam f/p ama sesli diyorlardı o yüzden almadım. Geçenlerde 4.600 TL'ye düştü HyperFlow Digital 360 modeli.Hocam, sessiz sıvı soğutma olarak Montech öneriyorlar, ona bir bakın derim.
Ben ve arakadaşım şansızmışız o zamanAnlık LF ll 240 takılı üste. Bazen hızlanıp yavaşlarken yaptığı çok az ses dışında ses yok. Arka egzoz fanı da 140mm P14 Pro ARGB bir sıkıntı yok.
ShadowLegion 70
Üstün
- Makaleler
- 1
Benim kasa masada duruyor ama sessizlik odaklı çalışıyorlar belki ondandır ya da siz şanssızsınız cidden
Bütçe nedir aklında olan? ona göre sana bazı modeller önereceğim ama bana istediğin ve istemediğin ekleri belirt.Anlık LF ll 240 takılı üste. Bazen hızlanıp yavaşlarken yaptığı çok az ses dışında ses yok. Arka egzoz fanı da 140mm P14 Pro ARGB bir sıkıntı yok.
Hocam f/p ama sesli diyorlardı o yüzden almadım. Geçenlerde 4.600 TL'ye düştü HyperFlow Digital 360 modeli.
ShadowLegion 70
Üstün
- Makaleler
- 1
6.000 TL de olur eğer değer derseniz 20.000 TL de olur..Bütçe nedir aklında olan? ona göre sana bazı modeller önereceğim ama bana istediğin ve istemediğin ekleri belirt.
Sessizlik (fan) ve pompa sessizliği öncelik.
LCD şart GPU ve CPU sıcaklığına bakabilmem için.
Elimde 3 fanla bunları yaşamış olsam dandik demezdim ama 20 ciddi bir rakam.Benim kasa masada duruyor ama sessizlik odaklı çalışıyorlar belki ondandır ya da siz şanssızsınız cidden![]()
Ben sıvı soğutmada tek seferde çok para vermektense belli periyotlarla değiştirmeyi tercih ediyorum.6.000 TL de olur eğer değer derseniz 20.000 TL de olur..
Ama şunu söyleyebilirim ki eğer size gelen CM modeli arızalı değilse, ondan çok daha sessiz bir pompa bulmanız zor.
Tamam size geri dönüş sağlayacağım.6.000 TL de olur eğer değer derseniz 20.000 TL de olur..
Sessizlik (fan) ve pompa sessizliği öncelik.
LCD şart GPU ve CPU sıcaklığına bakabilmem için.
ShadowLegion 70
Üstün
- Makaleler
- 1
Zaten onun fiyatı arttı sonradan. Bir de dediğim gibi CM ile sürekli sorun yaşadım hayatım boyunca. Hydroshift 2 LCD-S 360CL alsam nasıl olur? TL bana hitap etmiyor.CM modeli arızalı değilse, ondan çok daha sessiz bir pompa bulmanız zor.
demjr 70
Yetkin
Hocam, bende Artic Liquid Freezer 3 420mm kullanıyordum fakat OCCT testinde 130W çekip, 95 derecelerde geziyordu, bende garantiye gönderdim ama bu Artic'in kötü bir marka olduğu göstermiyor. @ShadowLegion hocam, CM markasından çok çektiği için tercih etmiyor artık.Elimde 3 fanla bunları yaşamış olsam dandik demezdim ama 20 ciddi bir rakam.
Ben sıvı soğutmada tek seferde çok para vermektense belli periyotlarla değiştirmeyi tercih ediyorum.
Ama şunu söyleyebilirim ki eğer size gelen CM modeli arızalı değilse, ondan çok daha sessiz bir pompa bulmanız zor.
Hocam, Lian Li'nin sıvı soğutmaları iyidir, memnun olmayan çok kişi görmedim.Zaten onun fiyatı arttı sonradan. Bir de dediğim gibi CM ile sürekli sorun yaşadım hayatım boyunca. Hydroshift 2 LCD-S 360CL alsam nasıl olur? TL bana hitap etmiyor.
Yok ben arctic markasına kötü demedim, sadece o model fanların malzeme kalitesine dedim, ama hani sizde takdir edersiniz ki bir kaç fanla ele aldığım bir konu değil.Hocam, bende Artic Liquid Freezer 3 420mm kullanıyordum fakat OCCT testinde 130W çekip, 95 derecelerde geziyordu, bende garantiye gönderdim ama bu Artic'in kötü marka olduğu göstermiyor. @ShadowLegion hocam, CM markasından çok çektiği için tercih etmiyor artık.
Pompa'yı ters takmayı denediniz mi ?Hocam, bende Artic Liquid Freezer 3 420mm kullanıyordum fakat OCCT testinde 130W çekip, 95 derecelerde geziyordu, bende garantiye gönderdim ama bu Artic'in kötü bir marka olduğu göstermiyor. @ShadowLegion hocam, CM markasından çok çektiği için tercih etmiyor artık.
Hocam, Lian Li'nin sıvı soğutmaları iyidir, memnun olmayan çok kişi görmedim.
Dosya Ekleri
Yeni konular
-
-
-
-
-
Laptopta çalışan monitör masaüstünde çalışmıyor
- DexterMorganBey
-
-
-