AWOLNATION

Çalışkan
Arkadaşlar merhaba,

Project Zero beyaz bir sistem topluyorum ve AiO'da karar veremedim. Başlıkta belirttiğim AiO soğutucular arasında kaldım.
Peşin fiyatına 6 taksit ile satın alabiliyorum. Sizce hangisini almalıyım? Farklı alternatifleriniz varsa onları da değerlendirebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan için 7500f ile birlikte kullanacağım. İlerleyen dönemde 9600x3d yada 9800x3d'ye geçmeyi düşünüyorum. Bu soğutucuda çok güzel duruyormuş. Sorunsuz bir şekilde kullanabilir miyim?

İnanın iyisi kötüsü nedir ne değildir hiç bilgimin olmadığı bi alan bu AIO Soğutucular. Görsel olarak tatmin etsin, kafamı ağrıtmasın yeterli. Ekran şartıda aramıyorum açıkçası.

Şu an için 7500F ile birlikte kullanacağım. İlerleyen dönemde 9600X3D ya da 9800X3D'ye geçmeyi düşünüyorum. Bu soğutucuda çok güzel duruyormuş. Sorunsuz bir şekilde kullanabilir miyim?

Arıza şans işi biliyorsunuz, aynı soğutucuyu 6 yıl kullananda var 1 yılda bozan da, bir de kronik sorunlu soğutucular var bunda öyle kronik bir problem yok, ben duymadım, zaten V3 bu geliştirilmiş versiyonu.