İyi Sosyaller. Elimde 2018 RM750X var ve Lian Li V3000 Plus'a geçtim kasa olarak. Ancak fark ettim ki bazı kablolarım anakartıma yetişmeyecek.

Sizce ne yapılmalı? Yeni PSU'mu alınmalı yoksa sleeved kablo ile mi devam edeyim?

Alacağın sleeve kablonun kalitesine bağlı. Kalitesiz bir şey almayı düşünüyorsan, onun yerine yeni bir PSU al deriöm. Ama kaliteli bir sleeve kablo tercih edersen hem görsel olarak şık durur hem de sorunun çözülmüş olur.

Alacağın sleeve kablonun kalitesine bağlı. Kalitesiz bir şey almayı düşünüyorsan, onun yerine yeni bir PSU al deriöm. Ama kaliteli bir sleeve kablo tercih edersen hem görsel olarak şık durur hem de sorunun çözülmüş olur.

İşin kötüsü bu PSU'nun kabloları kapasitörlü. Sleeved kablo alırsam ripple değerlerinin içinden geçeceğime eminim ki bu PSU zaten eskidi.

Hangi serisi var? gri etiket mi siyah etiket mi?

Gri etiketlisi. Bu yani:

1756318699114.webp

Eklenti olarak sleeve kablo alırsan ripple değerleri artmaz. Ki zaten eklenti olarak alman lazım. Komple kabloyu değiştirisen artar/değişir Ben olsam güç kaynağını değiştirmezdim. Elindeki gayet kaliteli bir PSU. Kaç yıllık?

İkinci el aldım ancak ilk alan 2018 ya da 2019'da almış. Ben 2 yıldır kullanıyorum.

Kaliteli bir sleeved kablo seti kaça patlar sizce?

İkinci el aldım ancak ilk alan 2018 ya da 2019'da almış. Ben 2 yıldır kullanıyorum.

Kaliteli bir sleeved kablo seti kaça patlar sizce?
O konuda pek bilgim yok. Genelde 1000 ila 2000TL arasında oluyor diye biliyorum. Bakır ve kalın olmasına dikkat et. Ucuza kaçmamaya çalış. Geçen arkadaşın PCI-E kablosu erimişti.