Corsair Vengeance EXPO profili çalışmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Destek Ekibi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 706

Destek Ekibi

Resmî Hesap
Makaleler
1
Yeni sistemimde EXPO destekleyen 2x16 GB Corsair Vengeance RAM'ler var. Bu RAM'lerde hiçbir EXPO profili çalışmıyor. Açmaya çalıştığım zaman normal boot etmiyor, AMI ekranına atıyor ve RAM'lerin MHz'i yükselmiyor profiller açık olduğu halde ve bundan sonra sürekli PC'yi manuel boot etmek zorunda kalıyorum. Üstüne PC kapandığı veya restart atıldığı zaman DRAM ışığı yanmaya başlıyor ve 5 sn güç tuşuna basınca kapanıyor. BIOS güncel ve anlattığım sorun için RAM'i tek çalıştırdım, çıkardım taktım, silgiyle hafifçe sildim işe yaramadılar. Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim.

EXPO açtıktan sonra vsoc voltajını manuel olarak 1,3 vddıo voltajını da 1.35 yapıp dener misin?

Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın aktif kullanamıyorum. Dediğiniz ayarların tam hangisi olduğundan emin değilim ekteki 1. ve 3. ayarları kastediyorsunuz değil mi? Bir de ben EXPO'yu açıp kaydettiğimde dediğim sorun ortaya çıkıyor, EXPO'yu açıp bu işlemleri yaptıktan sonra kaydedeceğim değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet EXPO'yu açtıktan sonra benim dedıgım işlemleri yaptıktan sonra sonra kaydedeceksin.

Evet EXPO'yu açtıktan sonra benim dedıgım işlemleri yaptıktan sonra sonra kaydedeceksin.

Dediğiniz işlemleri EXPO I profilini açtıktan sonra yaparak kaydettim ama yine anakart ışıklarında önce DRAM sonra CPU yandıktan sonra birden DRAM yanmaya başlayıp görüntü gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…