Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?TaerentymX
Çalışkan
İnsanın başına her şey gelebilir, o yüzden söylüyorum. Bir keresinde kablosuz kulaklığımın şarjı bitmişti, 2 saat şarja koymuştum ve kablosundan çıkardığımda açılmadığını fark ettim, meğerse prize tam oturmamış. İnsanlık hali bir kontrol et bence. 
İnsanın başına her şey gelebilir, o yüzden söylüyorum. Bir keresinde kablosuz kulaklığımın şarjı bitmişti, 2 saat şarja koymuştum ve kablosundan çıkardığımda açılmadığını fark ettim, meğerse prize tam oturmamış. İnsanlık hali bir kontrol et bence.![]()
Hocam bilgisayara takıp ta bekledim yine aynı değişen bir şey yok.
- Makaleler
- 1
İçindeki pil koruma devresi düşük voltaj koruma moduna geçmiş ve pili devreden çıkarmış olabilir, bu durumda şarj almaz. Bu durumlar genelde laptoplarda olabiliyor. Umarım öyle bir durum yoktur.
İçindeki pil koruma devresi düşük voltaj koruma moduna geçmiş ve pili devreden çıkarmış olabilir, bu durumda şarj almaz. Bu durumlar genelde laptoplarda olabiliyor. Umarım öyle bir durum yoktur.
Hocam ses ayarlama tuşunun üstünde basılı kalmıştı o yüzden olabilir mi?
- Makaleler
- 1
Olabilir, cihazı sürekli açmaya çalışmış olabilirsiniz, bu durumda pil aşırı deşarj olur.Hocam ses ayarlama tuşunun üstünde basılı kalmıştı o yüzden olabilir mi?
Olabilir, cihazı sürekli açmaya çalışmış olabilirsiniz, bu durumda pil aşırı deşarj olur.
Hocam müşteri hizmetleri ile konuşsam tamir veya değişim yaparlar mı?
- Makaleler
- 1
Aramakla pek bir şey anlatamazsın, garantiye gönderirsen pil arızası olarak sayılıp değişim yapılabilir.Hocam müşteri hizmetleri ile konuşsam tamir veya değişim yaparlar mı?