Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
NVIDIA kullanıcısıysan sürücü üzerinden kayıt alabiliyorsun galiba. AMD kullanıcısı isen Kayıt ve Yayın sekmesinden kayıt alabilirsin. OBS ile doğru ayar yapılınca gayet iyi çalışıyor. İnternet üzerinde bulunan ayarlar bende sıkıntı çıkartmıştı kurcalayarak doğru ayarları bulmuştum.
spre0nix
Becerikli
İntel kullanıyorum. İşlemciye entegre grafik işleyicim var.NVIDIA kullanıcısıysan sürücü üzerinden kayıt alabiliyorsun galiba. AMD kullanıcısı isen Kayıt ve Yayın sekmesinden kayıt alabilirsin. OBS ile doğru ayar yapılınca gayet iyi çalışıyor. İnternet üzerinde bulunan ayarlar bende sıkıntı çıkartmıştı kurcalayarak doğru ayarları bulmuştum.
16 GB RAM
İntel i5-13420H
İşlemciye entegre grafik işleyicisi (128MB)
Aklında daha iyi bir izlenim bırakacaksa CS2'yi düşük ayarlar 1024x768'de 70-130FPS arası oynuyorum.
OBS en ideali olabilir ya da SteelSeries GG'yi kullanabilirsin. SteelSeries ekipmanın olmasa bile ekran kaydı özelliğini kullanabiliyorsun, önemli anları otomatik olarak kendisi kaydediyor. NVIDIA ve AMD’nin kendi içlerinde de bu özellikler var ama kayıtları genelde çok yüksek boyutlarda alıyorlar. Gerçi onun için de HandBrake kullanarak dosya boyutlarını düşürebilirsin.
spre0nix
Becerikli
OBS en ideali olabilir ya da SteelSeries GG'yi kullanabilirsin. SteelSeries ekipmanın olmasa bile ekran kaydı özelliğini kullanabiliyorsun, önemli anları otomatik olarak kendisi kaydediyor. NVIDIA ve AMD'nin kendi içlerinde de bu özellikler var ama kayıtları genelde çok yüksek boyutlarda alıyorlar. Gerçi onun için de handbrake kullanarak dosya boyutlarını düşürebilirsin.
Ya SteelSeries GG'yi denedim ama bir ekran kaydedicisi gibi değil'de highlights uygulaması gibi çalışıyor. Yani kendim kayıt açıp kapatabiliyorsam elle tekrar bir yükleyip bakarım.
Eren A
Yetkin
Senin için en makul çözüm Steam'in kendi kayıt aracı, onun ayarlarını düşük yapman lazım. Kaliteli bir kayıt istiyorsan bu sistemle asla mümkün değil.İntel kullanıyorum. İşlemciye entegre grafik işleyicim var.
16 GB RAM
İntel i5-13420H
İşlemciye entegre grafik işleyicisi (128MB)
Aklında daha iyi bir izlenim bırakacaksa CS2'yi düşük ayarlar 1024x768'de 70-130FPS arası oynuyorum.
Düşük kayıt bile FPS'i yere çakabilir.
spre0nix
Becerikli
Ortalama olarak aynı FPS'i aldığım bir diğer bilgisayarımda ayarları 50FPS (Bandicam'de HVEC kullanarak. / 1080p) yapıp kayıt almaya başladığımda en fazla 15-20 FPS kaybediyorum. Bu sistemde neden olmasın?Senin için en makul çözüm Steam'in kendi kayıt aracı, onun ayarlarını düşük yapman lazım. Kaliteli bir kayıt istiyorsan bu sistemle asla mümkün değil.
Düşük kayıt bile FPS'i yere çakabilir.
Eren A
Yetkin
Sistemdeki tüm bileşenler oyun için harcanıyor, ekstradan kayıt için ise harcayacak kaynak yok. Bu yüzden kaydınız kalitesi, FPS droplu olacak, hemde oyundaki FPS'niz çakılmasa bile yırtılma yaşayacak. Dediğim gibi Steam'inkini deneyin, en makulu o sizin için.Ortalama olarak aynı FPS'i aldığım bir diğer bilgisayarımda ayarları 50FPS (Bandicam'de HVEC kullanarak. / 1080p) yapıp kayıt almaya başladığımda en fazla 15-20 FPS kaybediyorum. Bu sistemde neden olmasın?
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-