Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Modu nasil kurdugunuza bagli ama genelde mod dosyalari ''cstrike'' klasoru icinde ''custom'' klasoru icinde olur. Oradan modun dosyalarini silmeniz yeterli.
Hareket halindeyken de oluyor hocam.Modun olayı o zaten. Belli bir süre hareketsizlik kalınca böyle olması için tasarlanmış. Eğer yeterli seviyede hareket edersen hiç görmezsin.
Hemde oyun boyunca belki geçer diye oynamaya devam ettim silah sağa sola dönmeye devam etti.
- Makaleler
- 7
CS 1.6 ve Source'da bazi silahlarin bostayken animasyonlari olur (ornegin bicak) ve modlayan arkadasimiz da bu firsattan yararlanip, GO'daki inceleme animasyonunu koymayi tercih etmis. Pek yapabilecek bir sey yok aslinda.
Silah modları bu tip şeyler yapıyor, mod ile alakalı bir durum bu.
Oyunum crackliydi. Şimdi steam'den aldım. Böyle sorun olmayacak skin indirebileceğim yer var mı?CS 1.6 ve Source'da bazi silahlarin bostayken animasyonlari olur (ornegin bicak) ve modlayan arkadasimiz da bu firsattan yararlanip, GO'daki inceleme animasyonunu koymayi tercih etmis. Pek yapabilecek bir sey yok aslinda.
- Makaleler
- 7
GameBanana guzel mekan CS Source modlari icin.
Teşekkürler hocam birde şu anki modu nasıl kaldırabilirim? En sevdiğim oyunlardan birini oynayamıyorum bu sıkıntı yüzünden
- Makaleler
- 7
Modu nasil kurdugunuza bagli ama genelde mod dosyalari ''cstrike'' klasoru icinde ''custom'' klasoru icinde olur. Oradan modun dosyalarini silmeniz yeterli.
Teşekkürler. Modu silebildim.Modu nasil kurdugunuza bagli ama genelde mod dosyalari ''cstrike'' klasoru icinde ''custom'' klasoru icinde olur. Oradan modun dosyalarini silmeniz yeterli.