Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?@3586 size gönderme var hocam.Suistimal edilir. Her yere saçma sapan konulur açılır. Nasıl yürünür, nasıl kitap okunur vb.![]()
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Ayol ortalığı kızıştırma. Gönderme falan yok.
Bu gelirse ana sayfada rastgele çözüm konuları görmemiz olası. Onun dışında ben de gelmesini isterdim.
Bisiklete nasıl binilir -çözüm
Bardağa su nasıl doldurulur -çözüm
Bardağa su nasıl doldurulur -çözüm
Elma ısıran
Üstün
Bugün için de bir standart oluşturmak gerekiyor zor olan bu.Denetimini sağlamak zor değil. Nasıl nefes alınır konusu açılmaz, reddedilir, olur biter.
- Makaleler
- 43
Olsa güzel olur mu? Olur. Benim çözüm sayım 12-13'e çıkar büyük ihtimalle. Ancak, konuların onaylanmaması konusunda moderatör ekibine hiç güvenim yok, şimdiden forumda kişi sayısı az iken bile bir sürü hatalı konunun açılması ve moderatörlerin bile hata yapması yüzünden moderatör ekibine güvenemiyorum.
Zor olan kısmı anlayamadım. Açık seçik troll olanlar bir kenara koyulur, gerisini onaylarsın. Bütün işleyişi sekteye uğratacak bir mesele de değil, alt tarafı 3-5 bitten oluşan çözüm sayısı. Varsın milletin çözümü de artsın yani, teşvik edici de olur.Bugün için de bir standart oluşturmak gerekiyor, zor olan bu.