Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

Oltran

Üstün
Makaleler
11
Selam,

Demek istediğimi anlamanız için bu çözüme bakınız:

Önbelleği de çerezleri de temizledim ama nafile maalesef hocam.

Başka bir hesabın beğenilen videolarına baktığımda çalışıyor ancak bunda çalışmıyor çok tuhaf.
İki gün önce takriben gayet düzgün çalışıyordu ne oldu ne bitti anlamadım.

Çok saçma bir şekilde çözdüm arkadaşlar. Oynatma Listeleri > Beğendiğim Videolar kısmına gelince listeyi gördüm. Sonra o kısımda geri geldi. Çok saçma abes.

Size de yardımınız için sağ olun hocam gene de. @kullanıcı

Buradaki çözüm, yani dışarıdan gelen birinin ilgileneceği şey, "Çok saçma bir şekilde çözdüm arkadaşlar. Oynatma Listeleri > Beğendiğim Videolar kısmına gelince listeyi gördüm. Sonra o kısımda geri geldi. Çok saçma abes." kısmı olacaktır.

Bu bağlamda böyle uzun bir yazının ardından bir çözüm varsa, göze batması için bu tarafın moderasyon tarafından vurgulanması taraftarıyım. Yani yazının kalınlaştırılması veya renginin değiştirilmesi. Ne düşünüyorsunuz?

Diyeceksiniz ki, "kardeşim o adamda bir zahmet okusun" ama insanız, gözümüze batan şeyleri okuruz biz.

Moderatörlerin işlerini daha yavaş hale getirmez mi? Bir sıkıntı yaratmazsa güzel fikir.

Hocam alt tarafı rengini değiştirecekler veya vurgulayacaklar. Bence o denli zor ya da yavaşlatıcı bir iş değil.
Yanlış anlamayın, umarım ukala gibi yazmadım :D
Yani, arka planda nasıl bir iş dönüyor bilemiyorum. Onu @Barış hocama sormak lazım. Sadece bir çözüm yoktur. Günde yüzlerce çözüm bildirisi geliyordur.

Yani, arka planda nasıl bir iş dönüyor bilemiyorum. Onu @Barış hocama sormak lazım. Sadece bir çözüm yoktur. Günde yüzlerce çözüm bildirisi geliyordur.
Hayır cidden diyelim ki bir mesajda uzun konuşma dönmüş birleşik mesaj olarak. Bu çözüm de bir yerde kalmış ve görülmesi / vurgulanması lazım diye düşünüyorum.

Zaten çözüm mesajının anlamı bu değil mi, bütün konunun içerisinden çözümü bulmuş olan entry'yi puntalamak.

Bence de okunmalı neden üşeniyorsunuz okumaya? Zarar gelmez okumaktan.

Pek fazla arka plandaki işleyişi açıklamayı sevmem ama çözümü biz bile işaretlemiş olsak, işaretlenen her çözüm onaydan geçiyor. Arada gözden kaçanlar oluyordur elbette, rapor yollanınca gereken yapılıyor.

Öneriye gelecek olursak, şu an uygulamaya alınsa bile site büyüdükçe moderatör ekibini yavaşlatabilir. Uzun vadede yine gözlemlenebilir, belki çözüm onay ekranına düzenleme butonu gibi bir şey eklenebilir, bakmak gerek. Ancak şu an geliştiricimiz olmadığı için böyle bir şeyin yakın zamanda mümkün olmayacağını rahatça dile getirebilirim.