Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Rehber ve makale sayısı çözüm sayısını geçmiyor genelde yanı çok azınlık bir kitleyi ele almak mantıksız olur.
Aynen, çok azınlık.

O zaman rozet alamzlar olur biter. Kasmaya gerek yok. Makale icin de ozel seyler var ve olacaktir zaten.
Niye rozet alamayacak? Çözümden çok daha katkılı makaleler, rehberler var forumda. Onları neden görmezden gelinsin?

Aynen, çok azınlık.

Niye rozet alamayacak? Çözümden çok daha katkılı makaleler, rehberler var forumda. Onları neden görmezden gelinsin?

Rehber ve makalelerin büyük bir kısmı boş ve gereksiz ki rehber ve makaleye rozet verilse %80'i boş olacak. Çözüm mesajları ise böyle olmaz çünkü konuyu çözmek zorundasın o çözüm tikini almak istiyorsan.

Çözüm çözümdür gibi geliyor bana yani bir sorunu çözmeye yönelikse forumun lehinedir diye düşünüyorum.

Lehine olması ile suistimal edilmesi ayrı bir konu ama. Kendi çözümlerimde bile hoşuma gitmeyen çözümlerim var.

Mesela bu konuda. Böyle çözüm mü olur? Bence olmamalı. Elbette çözüm işaretlenmesini talep etmedim ama yine çözüm olarak raporlanmış veya moderasyon görür görmez kendisi verdi.

Yan tarafta da vardı benzer bir durum. Profillerine "Haha 100 çözüme ulaştım." yazıyorlardı. Çözümlerine bir giriyorsunuz, niteliksizlik dizboyu. Bahsettiğim konu bu yani.

Ha siz yine de "Çözüm tek kelimelik bile olsa çözümdür." diyorsanız ona bir şey diyemeyeceğim. Çünkü teoride evet çözüm. Benim yaklaşımım bu şekilde diyeyim.

Lehine olması ile suistimal edilmesi ayrı bir konu ama. Kendi çözümlerimde bile hoşuma gitmeyen çözümlerim var.

Mesela bu konuda. Böyle çözüm mü olur? Bence olmamalı. Elbette çözüm işaretlenmesini talep etmedim ama yine çözüm olarak raporlanmış veya moderasyon görür görmez kendisi verdi.

Yan tarafta da vardı benzer bir durum. Profillerine "Haha 100 çözüme ulaştım." yazıyorlardı. Çözümlerine bir giriyorsunuz, niteliksizlik dizboyu. Bahsettiğim konu bu yani.

Ha siz yine de "Çözüm tek kelimelik bile olsa çözümdür." diyorsanız ona bir şey diyemeyeceğim. Çünkü teoride evet çözüm. Benim yaklaşımım bu şekilde diyeyim.
Kendi açtığım konuyu bazen kendim çözümünü buluyorum; kolaydan taktik bu da. Bir sorun çıkar, çözümünü bil, sonra kendin sorunu çöz ve çözüm olarak işaretle.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yani elbette çözümlerin kapsamlı olması gerek fakat iki tarafta mutluysa bir şey diyemeyiz benim fikrim. Ha bunun olumsuz etkisi seneler sonra aynı sorunu yaşayan kişiye olur kapsamlı çözüm bulamadığı için.

Kategori bazlı rozet sistemi eklendi, çözüm vb. gerekliliklerle belki bronz, gümüş, altın vs. tarzında rozet eklenebilir. Bakacağız buna da.

• Beğendim
İfadeler: 683