Detaylar
Kim cevapladı?ozgunokia
Üstün
- Makaleler
- 1
Stres testi yani OCCT konusunda biraz endişeliyim. Öneriniz var mı ki ekrandaki ayarlardan? Evet sistem benim biliyorum ancak insanların tavsiyelerine bakıyorum biraz.Sıcaklıktan dolayı yediğini düşünüyorsan sistemini stres testine sokup en yüksek devirden olabilecek en düşük ayara getir. Deneyip bulabilirsin.
- Makaleler
- 5
Silent mod yerine Aggresive modunu deneyin. Önceden tam yükte, boşta kaç derece çalışıyordu? Şuan kaç derecelerde çalışıyor?
ozgunokia
Üstün
- Makaleler
- 1
Hocam orasını bilmiyorum. Aggresive modda bir tık sapıtır diye korkutuyor biraz. Ama deneyeceğim.Önceden tam yükte, boşta kaç derece çalışıyordu? Şuan kaç derecelerde çalışıyor?
- Makaleler
- 5
Sapıtmalık durum yok hocam biraz daha sesli çalışır adı üstünde zatenHocam orasını bilmiyorum. Aggresive modda bir tık sapıtır diye korkutuyor biraz. Ama deneyeceğim.
ozgunokia
Üstün
- Makaleler
- 1
Hocam kusura bakmayın ya ben yeni sistem aldım ya şimdi bozarım vs. kötü bir durum yaparım diye korkuyorum genelde. Bu arada agresif modda değişen yok daha yavaş fanlar hatta.Sapıtmalık durum yok hocam biraz daha sesli çalışır adı üstünde zatenIsınma sorununu çözer. Modu değiştikten sonra OCCT testi yapabilir misiniz sıcaklıkları öğrenmem adına.
Yeni konular
-
-
Bankkart Lira ile Steam'den harcama yapılabilir mi?
- Th3RealKayseriLee
-
-
-
-
Belçika Savunma Bakanı paylaştığı fotoğrafı gelen uyarı üzerine kaldırdı
- Hermione Jean Granger
-
ABD Başkanı Donald Trump: "Türkiye'deki yollar harika!"
- seeraddar
-