ozgunokia

Üstün
Makaleler
1
Sessiz modda. Sistemimin sağı solu belli olmuyor hangi ayarı önerirsiniz? FPS Drop yaşıyorum,

IMG_0197.webp

Sıcaklıktan dolayı yediğini düşünüyorsan sistemini stres testine sokup en yüksek devirden olabilecek en düşük ayara getir. Deneyip bulabilirsin.

Sıcaklıktan dolayı yediğini düşünüyorsan sistemini stres testine sokup en yüksek devirden olabilecek en düşük ayara getir. Deneyip bulabilirsin.
Stres testi yani OCCT konusunda biraz endişeliyim. Öneriniz var mı ki ekrandaki ayarlardan? Evet sistem benim biliyorum ancak insanların tavsiyelerine bakıyorum biraz.

Ben Prime95 üzerinde SmallFFT yapmanı öneririm. Ayrıca korkmana gerek yok en fazla sistemin kapanır.

Hocam orasını bilmiyorum. Aggresive modda bir tık sapıtır diye korkutuyor biraz. Ama deneyeceğim.
Sapıtmalık durum yok hocam biraz daha sesli çalışır adı üstünde zaten :D Isınma sorununu çözer. Modu değiştikten sonra OCCT testi yapabilir misiniz sıcaklıkları öğrenmem adına.

Sapıtmalık durum yok hocam biraz daha sesli çalışır adı üstünde zaten :D Isınma sorununu çözer. Modu değiştikten sonra OCCT testi yapabilir misiniz sıcaklıkları öğrenmem adına.
Hocam kusura bakmayın ya ben yeni sistem aldım ya şimdi bozarım vs. kötü bir durum yaparım diye korkuyorum genelde. Bu arada agresif modda değişen yok daha yavaş fanlar hatta.