Çözüldü CPU soğutucu ARGB baglantısı nasıl yapılmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan theorder21
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 231
  • Etiketler Etiketler
    argb cpu
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Thermalright AK 120 SE modelini aldim. Anakartimda ARGB girisi olmadigi icin kendi kasamin kontrolcusune takmayi planliyordum. Ama kontrolcude 5v 3 pinlik bir giris yokmus. 10 tane fan ve 2 led kismi var. Sogutucumla senkronize calismalari icin ne yapmam gerekli, illaha yeni kontrolcu mu almaliyim?

Çözüm

6 pin DRGB to 3 pin ARGB dönüştürücü kablo alabilirsin. Ben de seninle aynı durumu yaşıyordum Phantom spirit V2 ARGB'yi bağlamak için kabloyu aldım. Aşağıya aldığımın benzerini bırakıyorum şu anda stoku yok gözüküyor. İnternetten 6 pin RGB to 3 pin diye aratarak bulabilirsin.

6 pin DRGB to 3 pin ARGB dönüştürücü kablo alabilirsin. Ben de seninle aynı durumu yaşıyordum Phantom spirit V2 ARGB'yi bağlamak için kabloyu aldım. Aşağıya aldığımın benzerini bırakıyorum şu anda stoku yok gözüküyor. İnternetten 6 pin RGB to 3 pin diye aratarak bulabilirsin.

Çözüm
Tesekkurler. Bu tarz bir donusturucu isimi gorur diye dusunuyordum ama yakar falan diyordu arkadasim.

10 tane fan ve 2 led kısmı var demişsin. Oradaki 2 led dediğin +5v çıkışıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…