Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Thermalright AK 120 SE modelini aldim. Anakartimda ARGB girisi olmadigi icin kendi kasamin kontrolcusune takmayi planliyordum. Ama kontrolcude 5v 3 pinlik bir giris yokmus. 10 tane fan ve 2 led kismi var. Sogutucumla senkronize calismalari icin ne yapmam gerekli, illaha yeni kontrolcu mu almaliyim?

Çözüm
Kendiminkinden bulamadim ama şu tarz bir şey:

Sanirim dönüştürücü ile falan da olmaz (eger oyle bir dönüştürücü varsa) LED yazilan kisim, yakabilir. Yenisini almam sart gibi veya 5V 3 pin to SATA gibi seylerden almam lazim Amazon'dan, o zaman da diger fanlarin rengiyle senkronize olmuyor iste.

6 pin DRGB to 3 pin ARGB dönüştürücü kablo alabilirsin. Ben de seninle aynı durumu yaşıyordum Phantom spirit V2 ARGB'yi bağlamak için kabloyu aldım. Aşağıya aldığımın benzerini bırakıyorum şu anda stoku yok gözüküyor. İnternetten 6 pin RGB to 3 pin diye aratarak bulabilirsin.
Teknik olarak evet. Mevcut kontrolcü nedir bu arada?

Sanirim donusturucu ile falan da olmaz (eger oyle bir donusturucu varsa) led yazilan kisim, yakabilir. Yenisini almam sart gibi veya 5v 3 pin to sata gibi seylerden almam lazim Amazon'dan, o zaman da diger fanlarin rengiyle senkronize olmuyor iste.

Sanirim dönüştürücü ile falan da olmaz (eger oyle bir dönüştürücü varsa) LED yazilan kisim, yakabilir. Yenisini almam sart gibi veya 5V 3 pin to SATA gibi seylerden almam lazim Amazon'dan, o zaman da diger fanlarin rengiyle senkronize olmuyor iste.

6 pin DRGB to 3 pin ARGB dönüştürücü kablo alabilirsin. Ben de seninle aynı durumu yaşıyordum Phantom spirit V2 ARGB'yi bağlamak için kabloyu aldım. Aşağıya aldığımın benzerini bırakıyorum şu anda stoku yok gözüküyor. İnternetten 6 pin RGB to 3 pin diye aratarak bulabilirsin.

Çözüm
Tesekkurler. Bu tarz bir donusturucu isimi gorur diye dusunuyordum ama yakar falan diyordu arkadasim.