pEmirq

Becerikli
Selamlar. Bugün Parsmazi'nin Discord sunucusundan After Effects 2020 indirdim. Virüs olup olmadığına inanamadığım için bazı antivirüslere tarattım ve sonuçlar şunlar:
Kaspersky'a dosyayı tarattım tehdit yok. Titiz birisi olduğum için orijinaller dışında çoğu şeye güvenmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Farklı virüs yazılımları dosyada virüs olduğunu tespit etmiş ama benim fikrimce false pozitif ama hiçbir zaman %100 emin olamazsınız. Hiçbir AV virüs göstermese bile dosyada virüs olması muhtemel.

Ben de titiz biriyim. Ben korsan oyun indirirken DODI, FitGirl gibi siteleri tercih ediyorum. Bu iki topluluğun oyunlarında bile virüs olup olmadığını bilemezsiniz. Yazılım konusunda programları orijinal kullanmaya çalışıyorum çünkü maalesef %90+ oranında virüslü ve bazı durumlarda sistem kaynaklarına zarar vermese de arka planda rızanız dışında çalıştırılan küçük scriptler oluyor.

Farklı virüs yazılımları dosyada virüs olduğunu tespit etmiş ama benim fikrimce false pozitif ama hiçbir zaman %100 emin olamazsınız. Hiçbir av virüs göstermese bile dosyada virüs olması muhtemel.

Ben de titiz biriyim. Ben korsan oyun indirirken dodı, FitGirl gibi siteleri tercih ediyorum. Bu iki topluluğun oyunlarında bile virüs olup olmadığını bilemezsiniz. Yazılım konusunda programları orijinal kullanmaya çalışıyorum çünkü maalesef %90+ oranında virüslü ve bazı durumlarda sistem kaynaklarına zarar vermese de arka planda rızanız dışında çalıştırılan küçük scriptler oluyor.

Bilmiyorum Discord da sordum kullananlar var sorun yaşamamışlar ama tam emin olamadım.