aldaci26

Uzman
Satın almadan önce oyunları denemenin en güvenli ve kolay yolu nedir arkadaşlar, mesela Spider-Man oyununu PS'de çok sevmiştim ama PC'de Miles Morales aldım beğenmedim bitirmedim ve param gitti.
Bundan kaçınmak için crack geliyor aklıma ama kendi paramı kazanmaya başladığımdan beri korsan indirmedim ve güvenli de değil.
Sanal bilgisayar vs falan ile kötü amaçlı yazılıma maruz kalmadan istediğim ve resmi demosu olmayab oyunları nasıl denerim?

Tarayıcına uBlock Origin veya AdGuard kur. SteamRIP.com adresinden veya DODI-Repacks.site'den istediğin oyunu indir. DODI normalde repack sitesi olsa da Direct Play seçeneği sunuyor. SteamRIP'te aradığınız oyunu bulamadığınız zaman DODI kullanırsınız.

Bunun dışında Scene gruplarının paketlerini değiştirmeden yayınlayan Ovagames.com var. Orayı kullanın. Ancak OvaGames'te kısaltma servislerini bypass etmeniz yararınıza olur. Bunu yapmak için;

Tarayıcınıza bu eklentiyi kurun.

Sonra bunu indirin, indirilen dosyayı metin belgesi ile açıp CTRL+A ile içindeki tüm kodları seçip kopyalayın. Tarayıcınıza kurduğunuz ViolentMonkey eklentisine tıklayıp ayarlarına gidin, yeni betik oluşturup bu kodları yapıştırarak uygula deyin.

Ve, bu sayede artık kısaltma linkleri olmadan doğrudan hedef siteye ulaşacaksınız.

Bu işleme SteamRIP veya DODI için gerek yok.

Doğru sitelerin dışına çıkmadığınız sürece korsan oyun sisteminize zararlı yazılım bulaştırmaz.