Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Manisa
VirusTotal sonucu böyle olan crack oyun yükledim. Kurmadan önce Kaspersky ile dosyaları tarattım, tehdit bulmadı. Sonrasında, setup dosyasını bir de VirusTotal üzerinden tarattım false positive olduğunu düşünüyorum. Setup dosyasını açınca Windows kişisel bilgisayarınızı korudu uyarısı aldım sizce herhangi bir tehdit var mı?

Çözüm
Kaspersky artı Malwarebytes yapıyorum, Kaspersky ve Malwarebytes olmasına rağmen bulaşan virüs hak etmiştir.

Sonuç: Temiz. Boşver adı duyulmamış olanı.
Kaspersky artı Malwarebytes yapıyorum, Kaspersky ve Malwarebytes olmasına rağmen bulaşan virüs hak etmiştir.

Sonuç: Temiz. Boşver adı duyulmamış olanı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Sonuç: Temiz. Boş ver adı duyulmamış olanı.

Sağ olun. Zaten arkada Kaspersky Premium açık. Normalde crack oyun olarak sadece PES 2021 vardı, bir de kardeşim Shielwall diye bir oyunu istedi. Steam'de fiyatı 11 dolardı mecbur Crack'e başvurdum yoksa mecbur kalmadıkça kullanmam.

VirusTotal'e güvenip bir şey indirmemeni veya silmemeni öneriyorum.

Nasıl yani anlamadım?

Güvenli gibi duruyor ama korsan yazılım kullanmanın her zaman az veya çok riski vardır, bunu güvenlik yazılımlarıyla hafifletebilirsiniz ama tamamen yok edemezsiniz.

Haklısınız ancak bir öğrenci olarak bazı durumlarda şartlar crack oyuna yönlendiriyor.

Nereden indirdiniz? Sadece .exe dosyasını taratıp virüs olup olmadığını anlayamazsınız. Repack'teki data dosyalarını da taratmalısınız ayrıca. KVRT ile crack klasörünü tarama yapın.

Nereden indirdiniz? Sadece .exe dosyasını taratıp virüs olup olmadığını anlayamazsınız. Repack'teki data dosyalarını da taratmalısınız ayrıca. KVRT ile crack klasörünü tarama yapın.
Oyun indir VIP'den indirdiğim bütün dosyaları taradım. Oyunu kurunca KVRT ile tam tarama yaptım; 0 tehdit 2 olay buldu.