VirusTotal sonucu böyle olan crack oyun yükledim. Kurmadan önce Kaspersky ile dosyaları tarattım, tehdit bulmadı. Sonrasında, setup dosyasını bir de VirusTotal üzerinden tarattım false positive olduğunu düşünüyorum. Setup dosyasını açınca Windows kişisel bilgisayarınızı korudu uyarısı aldım sizce herhangi bir tehdit var mı?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
Sporcu bir ablamız var, ona bi' uğra.
İhtiyacın olan şeyi bırakıyorum aşağıya:
Webroot gibi ismi şanı duyulmamış antivirüsü boş verin. Bilgisayarınıza indirin, Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yapın. Temizse kurun. Yalnız şuna dikkat edin, setup dosyası temiz olup içeriği temiz olmayabilir, kurduktan sonra bilgisayarınız genelinde yeniden tarama yapmanızı öneririm.VirusTotal sonucu böyle olan crack oyun yükledim. Kurmadan önce Kaspersky ile dosyaları tarattım, tehdit bulmadı. Sonrasında, setup dosyasını bir de VirusTotal üzerinden tarattım false positive olduğunu düşünüyorum. Setup dosyasını açınca Windows kişisel bilgisayarınızı korudu uyarısı aldım sizce herhangi bir tehdit var mı?
Sen direk kurulum dosyasını (Inno Setup) taratmışsın. Bu bahsettiğin crack değil kurulum dosyası. Inno Setup ile şifre koyulabiliyor kuruluma. Şifreli olsaydı tarattığında temiz çıkacaktı. Çünkü Av'ler içeriğini göremeyecekti.