Genelde bağışlar ve sitenin AdSense geliri ile kazanıyorlar. Ayrıca link kısaltma servisi kullananlar da mevcut. Para için yapılacak bir iş değil. Birçoğu hobi olarak ve şirketleri sevmediği için yapıyor.

Para için yapıldığını düşünmemiştim ancak bunu yapmak bu kadar kolay mı ki?

En niyahetinde bunları yapmaya ayıracak vaktin olması için biraz finansal rahatlık olması gerekir diye düşünüyordum.

Hocam niye çöplük dediniz ki ben güvenilir diye biliyorum. Bazen crack indireceksem oradan indiriyordum. Sıkıntılı bir site mi ki?
Ben demiyorum aslında, bunu diyen oyunları kıran Scene gruplarının ta kendisi. Sonuçta Fitgirl gibi yerler, bu adamların emeklerine çöken siteler. Scene'e göre Torrent de çöplük ve bizler de Torrent'te cebelleşen zavallılarız. Adamların bakış açısı bu.

Zaten oyunları kıranların kendi web sitesi yok. Bu bir suç olduğu için yer altında takılıyorlar.

En niyahetinde bunları yapmaya ayıracak vaktin olması için biraz finansal rahatlık olması gerekir diye düşünüyordum.

Tabii ki de işin içinde hobi var. :) Sadece para için yapılacak iş değil. Google Adsense ve bağış toplamak bir yere kadar.

1768473357544.webp

Boş zamanı olan kişiler yapıyor zaten. Tamamen keyif projesi bana kalırsa. Malum, bazı şirketlerin para kazanamamasından zevk alıyorum şahsen.

Hiçbir ürün bedava değildir. Bilgisayarına mining virüsü bulaştırıp senin bilgisayarının gücüyle para kazanıyorlar. + olarak kripto yoluyla bağış vesaire topluyorlar.
Açık kaynak Steam Emülatörleri için bu yorum geçersizdir maalesef. Ayrıca bol crackli ürün bulunduran her bilgisayarda gereksiz kaynak kullanımı gözlemleyemedim.

Türk olan saglamfullhdindir.com.tr gibi bir siteden indirirseniz doğrudur.
Ya hoca Google'a X Oyunu Beleş Virüssüz İndir yazıp karşısına çıkan ilk siteden indiriyorlar, sonra böyle altı boş laflar ediyorlar sağda solda.

Açık kaynak Steam Emülatörleri için bu yorum geçersizdir maalesef. Ayrıca bol crackli ürün bulunduran her bilgisayarda gereksiz kaynak kullanımı gözlemleyemedim.
Bilgisayarım ağzına kadar crack ürünlerle dolu. Oyun, yazılım, film vesaire. İsteyen gelsin istediği kadar incelesin. WinRAR'ın bile satın alındığı bir bilgisayardan farkı var mı? :)