Genelde bağışlar ve sitenin AdSense geliri ile kazanıyorlar. Ayrıca link kısaltma servisi kullananlar da mevcut. Para için yapılacak bir iş değil. Birçoğu hobi olarak ve şirketleri sevmediği için yapıyor.
Ben demiyorum aslında, bunu diyen oyunları kıran Scene gruplarının ta kendisi. Sonuçta Fitgirl gibi yerler, bu adamların emeklerine çöken siteler. Scene'e göre Torrent de çöplük ve bizler de Torrent'te cebelleşen zavallılarız. Adamların bakış açısı bu.
Zaten oyunları kıranların kendi web sitesi yok. Bu bir suç olduğu için yer altında takılıyorlar.
Hiçbir ürün bedava değildir. Bilgisayarına mining virüsü bulaştırıp senin bilgisayarının gücüyle para kazanıyorlar. + olarak kripto yoluyla bağış vesaire topluyorlar.
Hiçbir ürün bedava değildir. Bilgisayarına mining virüsü bulaştırıp senin bilgisayarının gücüyle para kazanıyorlar. + olarak kripto yoluyla bağış vesaire topluyorlar.
Açık kaynak Steam Emülatörleri için bu yorum geçersizdir maalesef. Ayrıca bol crackli ürün bulunduran her bilgisayarda gereksiz kaynak kullanımı gözlemleyemedim.
Hiçbir ürün bedava değildir. Bilgisayarına mining virüsü bulaştırıp senin bilgisayarının gücüyle para kazanıyorlar. Artı olarak kripto yoluyla bağış vesaire topluyorlar.
Açık kaynak Steam Emülatörleri için bu yorum geçersizdir maalesef. Ayrıca bol crackli ürün bulunduran her bilgisayarda gereksiz kaynak kullanımı gözlemleyemedim.
Bilgisayarım ağzına kadar crack ürünlerle dolu. Oyun, yazılım, film vesaire. İsteyen gelsin istediği kadar incelesin. WinRAR'ın bile satın alındığı bir bilgisayardan farkı var mı?