CraftRise sunucusu güvenilir mi?

cleanris

Uzman
Merhaba, PvP atacak server arıyordum ve CraftRise çıktı karşıma. Zamanında mining ve veri sızıntısı olayları hakkında konular okudum. Güvenilir mi emin değilim, konularda net bir sonuç yok bu yüzden bu konuyu açıyorum. Sizce güvenilir mi? Özel bir Launcher ile giriş yapıyormuşuz, virüs tarzı bir olay olur mu?

Mining yapıldıgını sanmıyorum, kart yükte bile degil.

Mining yapıldıgını sanmıyorum, kart yükte bile degil.

Aktif olarak oynuyor musunuz? Ben daha önce hiçbir Launcher kurmadım, sadece Minecraft Launcher var oda orijinal zaten.

Aktif olarak oynuyor musunuz? Ben daha önce hiçbir Launcher kurmadım, sadece Minecraft Launcher var oda orijinal zaten.

Dün girdim, güzel yani kötü değil. Hemen rushlamak istiyorsanız yan tarafa vesaire bed egg konusunda, son oyuncu daha uygun. CraftRise biraz daha sakin.

Dün girdim, güzel yani kötü değil. Hemen rushlamak istiyorsanız yan tarafa vesaire bed egg konusunda, son oyuncu daha uygun. CraftRise biraz daha sakin.
Hile olayları nasıl? Başka bir konuda hilelerden geçilmediğini gördüm, doğru mu?

Hile olayları nasıl? Başka bir konuda hilelerden geçilmediğini gördüm, doğru mu?

Makro her sunucuda var. Ucan kacan gormedim. Exploit mi derler onlardan yok yani.

Makro her sunucuda var. Ucan kacan gormedim. Exploit mi derler onlardan yok yani.

Makro Türk veya yabancı fark etmeksizin hepsinde var dediğiniz gibi, fakat benim kastım daha oyun başar başlamaz adadan adaya uçanlar var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…