Merhaba, PvP atacak server arıyordum ve CraftRise çıktı karşıma. Zamanında mining ve veri sızıntısı olayları hakkında konular okudum. Güvenilir mi emin değilim, konularda net bir sonuç yok bu yüzden bu konuyu açıyorum. Sizce güvenilir mi? Özel bir Launcher ile giriş yapıyormuşuz, virüs tarzı bir olay olur mu?
Merhaba, PvP atacak server arıyordum ve CraftRise çıktı karşıma. Zamanında mining ve veri sızıntısı olayları hakkında konular okudum. Güvenilir mi emin değilim, konularda net bir sonuç yok bu yüzden bu konuyu açıyorum. Sizce güvenilir mi? Özel bir Launcher ile giriş yapıyormuşuz, virüs tarzı bir olay olur mu?
Dün girdim, güzel yani kötü değil. Hemen rushlamak istiyorsanız yan tarafa vesaire bed egg konusunda, son oyuncu daha uygun. CraftRise biraz daha sakin.
Dün girdim, güzel yani kötü değil. Hemen rushlamak istiyorsanız yan tarafa vesaire bed egg konusunda, son oyuncu daha uygun. CraftRise biraz daha sakin.
Launcher'ı desteklemiyorum bilgisayarlarımıza ne indiriyorlar oyuncuların haberi yok. Launcher'ı bulunan sunuculardan derhal uzaklaşılmalı. Zaten indirdiyseniz hemen silinmeli yine de sizin tercihiniz . Konu hakkında temel bilgiye sahibim bizzat kendi gözümle gördüm nasıl bir şey olduğunu biliyorum, bilgisayarınız hiç ama hiç güvende değil en ufak dosyaya kadar ama sizin haberiniz yok yönetimler zaten ortada kafalarına göre iş yapıyorlar, CraftRise ve SonOyuncu'nun Prime dönemleri 2015'di. İki sunucuda bitmiştir, son çırpınışlar.